Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
13de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 – Genomineerden

13de Benelux Trofee voor Thermisch Verzinken 2021 – Genomineerden

Thermisch verzinken biedt ontwerpers én opdrachtgevers heel wat voordelen. Vooral de lange levensduur en onderhoudsvriendelijkheid zijn belangrijke troeven van dit conserveringssysteem. Bovendien waarderen ontwerpers het mooie verouderingsproces van thermisch verzinkt staal, dat met de jaren eigenlijk alleen maar mooier wordt. 

DRIE CATEGORIEËN

Sinds de editie van 2019 schrijft de Trofee zich in in de filosofie van de  ZEKER ZINK campagne waarbij er een onderscheid wordt gemaakt tussen Functioneel Verzinken en Esthetisch Verzinken. Daarnaast is een aparte categorie gecreëerd voor Duplex (verzinken + coaten).  
Na rijp beraad kwam de jury tot de volgende nominaties:

Categorie FUNCTIONEEL VERZINKEN (42 projecten)

Categorie ESTHETISCH VERZINKEN (19 projecten)

Categorie DUPLEXSYSTEMEN (16 projecten)

De genomineerde projecten gaan nu door naar de tweede en finale ronde op 30 april a.s., waarbij de jury één laureaat per categorie zal kiezen.

Alle ingediende projecten komen ruim aan bod in een boek dat zal worden bezorgd aan alle indieners en betrokken partijen. Er wordt ook een digitale editie van het Zinkinfo Magazine gemaakt met alle deelnemende projecten uit de wedstrijd. Op de website van Zinkinfo Benelux is een pagina gewijd aan elk project.

Zinkinfo vindt het ontzettend belangrijk dat de bouwsector haar schouders zet onder de circulaire economie. Circulair bouwen moet gepromoot worden en om die reden zal  op 30 april ook een prijs worden toegekend aan een project dat zich uitdrukkelijk inschrijft in de filosofie van circulair bouwen.

De jury bestond uit de volgende 5 personen:

De foto’s van de genomineerde projecten kan u hier downloaden. Graag steeds fotocredits vermelden!

Voor meer info, contacteer Zinkinfo Benelux via evi@zinkinfobenelux.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details