Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
ACK4 raamuitzetter zorgt voor aangenaam binnenklimaat

ACK4 raamuitzetter zorgt voor aangenaam binnenklimaat

Jesse Verheem van Teleflex is om meerdere redenen trots dat het bedrijf deze opdracht kreeg toegewezen. 

Ten eerste is deze bibliotheek architectonisch bijzonder fraai vormgegeven. Een ronde, ovale vorm, gelegen aan het water en uitstekend passend bij de omgeving. Als je dan een bijdrage levert aan een beter leef- en werkklimaat, dan stemt dat tot extra tevredenheid.”

De ACK4 is zowel in wit, grijs als zwart leverbaar.

Teleflex kreeg de opdracht toegewezen dankzij de goede contacten met een ijzerwaren vakhandel. Waarom het advies voor deze raamuitzetter? “Een optimaal bedieningscomfort was voor de bibliotheek van belang. Maar ook de degelijkheid van het te kiezen systeem speelde een rol plus de wens voor een beter binnenklimaat. Omdat de ACK4 eenvoudig bedienbaar is met een afstandsbediening, neemt de luchtkwaliteit binnen verder toe. Zo blijft het dankzij de keuze voor dit systeem zomers ook bij hoge temperaturen aangenaam koel in het gebouw. Frisse lucht is essentieel in elk gebouw.”

De ramen van de bibliotheek bevinden zich aan twee verschillende gevelzijden. Elke kant kent een eigen individuele aansturing met behulp van een afstandsbediening. “Deze kiepramen zijn op meerdere afstanden – van 10 tot en met 40 centimeter – te openen met tussenstappen van 5 centimeter. Tevens is deze raamuitzetter voorzien van een robuuste ketting die in RVS is uitgevoerd. De ACK4 is zowel in wit, grijs als zwart leverbaar. Dit paste perfect bij de houten kozijnen en de complete uitstraling van het gebouw. Kortom, er is een passend plaatje ontstaan dat voor veel tevredenheid bij beide partijen heeft gezorgd.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details