Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuws

Adding the EXTRA to the ORDINARY

Foto1-bij-eigen-content

21 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Van ontwikkeling tot distributie, we hebben één ding in gedachten: onze klanten. De behoeften en eisen van passagiers, ontwikkelaars, gebouweigenaren, facility managers en architecten zijn leidend voor elke stap van onze engineering- en innovatieprocessen. Het resultaat is een modulaire liftenreeks van de nieuwe generatie die slimme oplossingen biedt voor individuele behoeften. We hadden u in gedachten toen we deze liften maakten!

Ontdek ons nieuwe, modulaire liftenprogramma

De krachtige Schindler 5000, de flexibele Schindler 3000 en de compacte Schindler 1000. Uitgerust met technologie van de volgende generatie, geavanceerde connectiviteit en nieuwe digitale services, bieden ze een verbeterde passagierservaring, meer comfort en verbeterd onderhoud en management.

U heeft om meer flexibiliteit gevraagd en wij hebben geluisterd: de nieuwe generatie Schindler liften geven u meer ontwerpvrijheid dan ooit, met het breedste scala aan keuzes en opties voor elk architectonisch concept. Ook zijn er meer ruimere mogelijkheden in de primaire specificaties: hefvermogen, snelheid en opvoerhoogte. De toegepaste hoogwaardige technologie draagt bij aan vermindering van het geluid en de trillingen. Diverse vooruitstrevende technologieën zijn bovendien als standaard opgenomen in onze productlijn, zoals de regeneratieve aandrijftechnologie die vrijkomende energie terugvoert naar het voedingsnet en hiermee het energieverbruik tot 30% vermindert in vergelijking met conventionele technologie. Om nog maar te zwijgen van de hoogste mate van energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van de producten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details