Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Adding the EXTRA to the ORDINARY

Adding the EXTRA to the ORDINARY

Van ontwikkeling tot distributie, we hebben één ding in gedachten: onze klanten. De behoeften en eisen van passagiers, ontwikkelaars, gebouweigenaren, facility managers en architecten zijn leidend voor elke stap van onze engineering- en innovatieprocessen. Het resultaat is een modulaire liftenreeks van de nieuwe generatie die slimme oplossingen biedt voor individuele behoeften. We hadden u in gedachten toen we deze liften maakten!

Ontdek ons nieuwe, modulaire liftenprogramma

De krachtige Schindler 5000, de flexibele Schindler 3000 en de compacte Schindler 1000. Uitgerust met technologie van de volgende generatie, geavanceerde connectiviteit en nieuwe digitale services, bieden ze een verbeterde passagierservaring, meer comfort en verbeterd onderhoud en management.

U heeft om meer flexibiliteit gevraagd en wij hebben geluisterd: de nieuwe generatie Schindler liften geven u meer ontwerpvrijheid dan ooit, met het breedste scala aan keuzes en opties voor elk architectonisch concept. Ook zijn er meer ruimere mogelijkheden in de primaire specificaties: hefvermogen, snelheid en opvoerhoogte. De toegepaste hoogwaardige technologie draagt bij aan vermindering van het geluid en de trillingen. Diverse vooruitstrevende technologieën zijn bovendien als standaard opgenomen in onze productlijn, zoals de regeneratieve aandrijftechnologie die vrijkomende energie terugvoert naar het voedingsnet en hiermee het energieverbruik tot 30% vermindert in vergelijking met conventionele technologie. Om nog maar te zwijgen van de hoogste mate van energie-efficiëntie gedurende de gehele levenscyclus van de producten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details