Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Akoestiek… C’est Chic!

Akoestiek… C’est Chic!

Een optimale ruimte-akoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar zorgt tevens voor een betere spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit én is cruciaal voor gezondheid en welzijn. Soundless Acoustics combineert deze hoogwaardig geluidsabsorberende oplossingen met exclusief design. Een lust voor het oog én  het oor. 

Haal de natuur binnen!

De vraag naar natuurlijk ‘groen’ in de ruimte wordt de laatste jaren groter en tegelijkertijd is er meer aandacht voor duurzaamheid. Ook de ruimtebeleving wordt steeds belangrijker. Soundless Acoustics brengt deze elementen samen  in één onderhoudsvrije, akoestische oplossing met exclusieve uitstraling die gezien mag worden!

Met de akoestische panelen bedekt met 100% natuurlijke en onderhoudsvrije mos in combinatie met een hoogwaardig geluidsabsorberende backing, kan een naadloze geluidsabsorberende wand worden gerealiseerd met een indrukwekkende akoestische prestatie van aw 1,0. Deze mospanelen vormen daardoor niet alleen een zeer decoratieve oplossing met een natuurlijke uitstraling, maar tevens een serieuze akoestische toepassing voor de optimalisering van de ruimteakoestiek. 

True People

In het kantoor van True People in Amersfoort, een dynamische firma die digitale totaaloplossingen biedt aan bedrijven, hebben de  akoestische mospanelen van Soundless Acoustics in grote mate bijgedragen aan de optimalisering van de ruimtebeleving. Deze akoestische oplossing zorgt voor demping van het overtollig geluid, waardoor een aangenaam akoestisch klimaat kon worden gerealiseerd. Dit draagt bij tot een prettige communicatie met klanten tijdens meetings en presentaties. 

Daarnaast vormen deze duurzame panelen, door de natuurlijke en groene uitstraling, een prachtige aanvulling op het reeds bestaande interieur en verhogen de positieve associatie met het bedrijf én aangeboden producten en oplossingen. Met de vele mogelijkheden in vorm, afmeting, integreren van bijvoorbeeld een tv scherm of logo, kunnen de mospanelen aan elke designwens voldoen.

Duurzaam groen

Deze akoestische panelen zijn niet alleen ‘groen’ van kleur maar ook ecologisch ‘groen’, aangezien ze bestaan uit natuurlijke, biologisch afbreekbare en gerecyclede materialen. Bijkomend positief effect is, dat deze groene natuurlijke kleur veel rust uitstraalt en bijdraagt aan een aangename ruimtebeleving. 

SOUNDBLOX akoestische betonblokken

In elk project waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimteakoestiek, zijn Soundblox de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de oplossing voor geluidsabsorptie, geluidsisolatie én brandveiligheid geïntegreerd worden in een stabiele muurconstructie. Drie oplossingen in één wand!  Door ronde vormen, of door het spelen met kleur, passen Soundblox naadloos in elk design.

Kunsthumaniora te Hasselt

In zowel de kantine als de ‘performance’ room zorgen de akoestische blokken voor een geweldige  geluidservaring en voor een stoere en industrieel chique uitstraling. Zij geven een boost aan het succes van elke uitvoering die in de ruimte wordt gehouden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details