Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Altijd in verbinding met onze klanten, de markt,  onze producten en onze mensen

Altijd in verbinding met onze klanten, de markt, onze producten en onze mensen

Als ontwikkelaar en producent van aluminium raam- en deursystemen voor alle sectoren in de bouw, staat Intal constant in verbinding. “Met onze klanten, de markt, onze producten en onze Intalisten,” licht Rudy Schipper toe. “Wij doen de dingen die wij doen vanuit een sterke overtuiging. Deze overtuiging leeft bij alle Intalisten en luidt: ‘Bij Intal durven wij anders te zijn. Vooruitgang, vrijheid, innovatie en het openlijk delen van kennis en succes maakt ons gelukkig.’”

“Bij deze bedrijfscultuur is experimenteren, volledige transparantie en zelfsturendheid de basis van de Intal Methode. Creativiteit laat ons kennisgrenzen verleggen en maakt ons samen ondernemend. Zo ontstaat er ruimte voor innovatie en vooruitgang. Dat vertalen we ook naar klanten toe.”

img_3862-kopieren

Shanna van Riel (Intal) met Hans Houweling (Waal) op de bouw bij project De Stadhouders in Den Haag.

 

Onze klanten

“Klanttevredenheid is een bepalende factor voor het succes van een bedrijf,” vervolgt Schipper. “Daar zijn we ons bij Intal maar al te bewust van. Door een vertrouwensband met onze klanten op te bouwen, weten we precies wat er speelt en waar de behoeftes liggen. Op hun beurt krijgen onze klanten volledige openheid en transparantie van Intal. Ik durf best te stellen dat we daar koploper in zijn. Zo geven we workshops op verbeterprocessen en zijn we transparant in projecten, in hoe we werken en hoe we met elkaar omgaan. Door onze processen, producten en efficiency in persoonlijke klantgesprekken te evalueren ontstaat een continue verbetering op alle fronten.”

dsc00100-kopieren

Werken volgens de LEAN-methode: een stand-up van een procesdeel binnen Intal.

 

De markt en onze producten

“Naast de connectie die we met onze klanten hebben, blijven we ook aangesloten bij maatschappelijke vraagstukken vanuit de markt.” Dat blijkt alleen al uit het feit dat Schipper bestuurder is bij VMRG met de portefeuille opleidingen. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de business club. “Intal denkt altijd in passende oplossingen op het gebied van aanpak, materialen en productontwikkeling.  Zo zijn we nu volop aan het inzetten op circulair,” zegt Schipper. “De vraag vanuit de markt resulteert in de ontwikkeling van onze producten. Dus ook met onze producten staan we altijd in verbinding,” vervolgt hij. ”We betrekken alles wat wij nodig hebben voor onze producten vanaf de bron. We ontwikkelen en produceren onze aluminium geveloplossingen zonder tussenschakels. Daarin zijn wij uniek in Nederland. Dat houdt dus ook in dat we eigenaar zijn binnen dat gehele traject: van de keus in grondstoffen tot het retour nemen van materialen die van ons afkomstig zijn, als een gebouw gesloopt wordt bijvoorbeeld. Zo is de cirkel weer gesloten.”

dim-kopieren

De Intal Methode: het ingrediënt voor verbinding en succes, zowel intern als extern.

 

Onze mensen

Schipper is trots op de zelf ontwikkelde Intal Methode die het bedrijf heeft geïntegreerd: “Omdat wij het belangrijk vinden dat onze Intalisten in verbinding staan met elkaar en met het bedrijf, zijn alle processen volledig open en transparant. Daar is best wat lef voor nodig. Dat zie je niet vaak elders binnen de branche.” Maar, zegt Schipper: “alles is gericht op continu verbeteren, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. We stellen geluk en persoonlijke ontwikkeling centraal en zetten mensen in hun kracht. Hiermee creëren we de hoogste mate van betrokkenheid, zowel intern als extern en werken we dagelijks aan de beste oplossingen voor onze klanten.”

Continu verbeteren

Schipper constateert dat het door klanten wordt gezien dat Intal continu bezig is met verbetering. “Dat komt omdat wij geloven dat alles altijd beter kan. Dat zorgt voor eerlijke en verrassende oplossingen.” Intal werkt volgens de LEAN-methode. Schipper licht dat toe: “Alle Intalisten denken vanuit klantwaarde en het optimaliseren van werkprocessen vanuit die klantwaarde. Efficiency is hierbij altijd het uitgangspunt. Wij zijn vrij om samen met onze klanten te creëren en kennis te delen.  Zo weet de klant exact wat ze van ons kan verwachten en dan komt de verbinding vanzelf.” Hij besluit: “Dat samen ondernemen, hoort echt bij de Intal Methode. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Intal. Feel connected.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details