Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Aluminium profielsystemen met hoge architectonische waarde

Aluminium profielsystemen met hoge architectonische waarde

Vandaag de dag zijn er veel veelbelovende trends in de bouw waarbij de toepassing van aluminium profielen de meest efficiënte is. Denk hierbij aan gevelsystemen, entrees, kantoor- en binnenwanden en gevels met beglazing. ALUTECH Group of Companies is een van de grootste ondernemingen in Oost-Europa die gericht is op de productie van architectonische en bouwkundige systemen in geëxtrudeerde aluminiumprofielen.

ALUTECH biedt complete oplossingen voor de uitvoering van architectuur- en interieurprojecten, in verschillende gradaties in complexiteit. Bij het ontwerpen en produceren van ALUTECH-producten houdt het bedrijf rekening met alle wereldwijde trends op het gebied van architectuur en design. ALUTECH toont een unieke combinatie van schoonheid en functionaliteit, innovatie en traditie. Allemaal van Europese kwaliteit, beantwoordend aan de behoeften en smaak van de eindklant.

In meer dan 65 landen over de hele wereld

ALUTECH-systemen worden in meer dan 65 landen over de hele wereld toegepast. Veel succesvolle projecten vinden we terug in West-Europa, de Verenigde Staten en Australië. Een opsomming uit de systemen die ALUTECH levert om de wereld mooier te maken: het ALUTECH ALT F50 vliesgevelsysteem (inclusief de varianten – structurele en semi-structurele beglazing, speciale ‘horizontale lijn’ oplossingen) is ontworpen om projecten te maken van verschillende technische complexiteit: gordijngevels, daken, lichtkoepels, wintertuinen en andere ontwerpen. 

Het systeem biedt maximale transparantie en visuele lichtheid door de optimale configuratie van profielen en de mogelijkheid om verschillende gezamenlijke oplossingen te implementeren. De belangrijkste kenmerken van het ALT F50-systeem maken een uitstekende warmte-isolatie mogelijk (Uf tot 0,6 W/m2∙K volgens EN ISO 10077-2:2017), goede water- en luchtdichtheid, windweerstand klasse A (volgens EN 13830:2003), goede brandwerendheid (E15), brandscheidingspunt (EI60) en geluidsisolatie tot 48 dB.

Ramen en deuren met thermische onderbreking

ALUTECH ALT W72 is een systeem van thermisch onderbroken profielen die zijn ontworpen voor het maken van ramen en deuren voor industriële, openbare en particuliere voorzieningen.

ALT W72 systeemproducten zijn betrouwbaar en duurzaam, ze hebben verhoogde thermische eigenschappen (Uf (voor W72-ramen) is 1,59 W/m2хK en Uf voor W72 deuren is 2,08 W/m2хK) en geluidsisolatie, evenals verbeterde waterdichtheid (klasse 9A voor ramen en klasse 4A voor deuren in overeenstemming met EN1027:2000, EN 12208:1999).

De profielen, het beslag, de accessoires en de coatingmogelijkheden garanderen een hoge gebruiksintensiteit voor ALUTECH ramen en deuren, die er samen met ALUTECH-gevels stijlvol uitzien en een esthetische oplossing bieden voor elk projectontwerp.

Elk jaar lanceert ALUTECH een aantal gloednieuwe innovatieve oplossingen voor het verbeteren van systeemprestaties, bruikbaarheid en ontwerp, waarmee steeds nieuwe verkoopkansen gecreëerd kunnen worden. Tevens kan de architect die ALUTECH voorschrijft er verzekerd van zijn dat werken met ALUTECH inhoudt dat er voldaan wordt aan de laatste normen en eisen, in combinatie met vooruitstrevende esthetica.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details