Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Producten

Ambachtelijke verlichting, met de hand vervaardigd

IMG_1502 kopiëren
Maatwerk hek met maatwerk verlichting.

28 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Elke armatuur is uniek”, benadrukt Jack Schepers, die samen met Robert Zandink en Robert Bouwhuis aan het roer staat van de Twentse onderneming. “Bovendien biedt de ambachtelijke productie mogelijkheden voor maatwerk.”

Allure Verlichting is een fabrikant en specialist in horecaverlichting, sfeerverlichting, binnen- en buitenverlichting en evenementenverlichting. Alle armaturen worden vervaardigd in de fabriek in Wierden en bijna altijd in eigen beheer. Naast de originele Allure verlichtingsarmaturen omvat het assortiment verlichting van diverse vooruitstrevende merkten. 

Allure Veerlichting is ook hét adres voor straat- en tuinverlichting.

“Zo zijn wij agent van het Spaanse merk Faro, met een breed assortiment sfeerverlichting, binnen- en buitenverlichting”, aldus Schepers. “Wij ondersteunen architecten en designers graag om de best passende verlichting voor hun projecten te selecteren. Bovendien ondersteunen wij graag met een lichtplan op maat. We beschikken over een uitgebreide productcatalogus. Daarnaast is maatwerk altijd mogelijk, in vorm, materiaal, afmeting en kleur. Waar een ander stopt, gaan wij verder. De afgelopen jaren heeft deze dienstverlening al tot diverse mooie projecten geleid.”

Als voorbeeld noemt Schepers een enorme kroonluchter voor de Efteling in Kaatsheuvel, van maar liefst 6 meter hoog en met 18.000 steentjes. “Ook hebben we vakantiepark Hof van Salland in Hellendoorn van binnen- en buitenverlichting voorzien. Voor de abri’s van Metrolijn E (Randstadrail) in Zoetermeer hebben we speciale, robuuste plafonnières gerealiseerd en ook op Rotterdam The Hague Airport kun je onze armaturen bekijken.” Alle armaturen van Allure Verlichting worden geleverd door de bekende verlichtingsgroothandels.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details