Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Architect@work Zaandam – Amsterdam 27-28 September – Waarom doet Detremmerie mee aan Architect@work in Amsterdam  ?

Architect@work Zaandam – Amsterdam 27-28 September – Waarom doet Detremmerie mee aan Architect@work in Amsterdam  ?

Waarom doet Detremmerie mee aan Architect@work in Amsterdam  ?

Detremmerie neemt deel aan Achitect@Work omdat ook architecten bij onze doelgroep behoren. Meer en meer ondervinden wij dat bouwers/verbouwers de raad van een (binnenhuis)architect gaan vragen.

Als deze gekend zijn met uw product is dat als producent een meerwaarde. Bovendien is het ook fijn om nieuwe producten voor te stellen aan mensen uit het vak. We maken dan ook van de situatie gebruik om feedback te verzamelen van deze experts en houden hier rekening mee bij het ontwerp van nieuwe lijnen. Daarbovenop zijn het niet enkel architecten die deze beurs bezoeken, ook bouwers/verbouwers die belang hechten aan hoogwaardige materialen kan je hier terugvinden. En laat dit eenmaal de mensen zijn waartoe wij ons richten.

Hoe waren de ervaringen tijdens de voorbije edities van Architect@work ?

We blikken alleen maar met positieve ervaringen terug op de voorgaande edities van Architect@Work. Het fijne van deze beurs is dat leveranciers  enkel nieuwigheden op de beurs presenteren. Dat maak het voor de bezoekers interessant, deze kunnen op een relatieve korte tijd alle nieuwigheden waarnemen. 

Bij andere beursconcepten zie je vaak jaar na jaar dezelfde producten met hier en daar een noviteit. Dit is bij Architect@Work anders. Alle standhouders krijgen ook allemaal hetzelfde aantal vierkante meter om hun nieuwigheden aan het publiek te presenteren. Dit zorgt ervoor dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen grote en kleine firma’s.

Met welke nieuwe producten nemen jullie deel in Amsterdam ?

Detremmerie pakt dit jaar uit met de nieuwe Wood-reeks. Massieve houten latjes die verticaal op het front worden geplaatst. Verder werken we het corpus af met het hoogwaardige fineer hout. De private collection reeks zal ook te bezichtigen zijn. Organische vormen typeren deze collectie. Deze vormen, een trend uit de jaren 70, is in hedendaagse architectuur en designs niet meer weg te denken.

Wat zijn de verwachtingen over de vakbeurs ?

We verwachten tijdens deze beurs uiteraard om onze nieuwigheden te presenteren aan de bezoekers. Daarnaast willen we ook nieuwe contacten leggen met architecten en feedback vragen over onze reeksen. Uiteraard zullen we van de gelegenheid gebruik maken om even rond te snuisteren bij andere standhouders. Je weet nooit of we inspiratie halen voor een nieuwe reeks uit designs van een andere sector.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details