Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuws

Autoliften in eigen huis

Autolift-met-kap-CLX-Flex

Tekst | Tamara Brouwers

Beeld | Flexitec / Stan Bouman

28 september 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

“Wij bieden een breed programma aan liften aan, van kleine goederenliften voor de horeca, tot liften van wel 12 meter lang en 3 meter breed… en alles daartussen”, zegt directeur van Flexitec Rick Knippers. Grote autoliften maakt het bedrijf helemaal zelf. Over het algemeen bevinden de liften van Flexitec zich in de machinerichtlijn. “Binnen de richtlijn blijven heeft veel voordelen en is voordeliger. Ook willen we niet concurreren met de grote jongens. Voor grote liften met veel draagvermogen is toch vaak een snellere lift gewenst. Voor opdrachtgevers die voor zo’n lift bij ons kwamen was de lagere snelheid binnen de machinerichtlijn soms iets wat hen tegenhield. Gelukkig kunnen we inmiddels ook aan deze vraag voldoen, en leveren we sinds vorig jaar ook de QH serie, grote goederen- auto- en personenliften binnen het liftbesluit.

Personenliften in elke klasse

Flexitec levert en installeert veel personenliften. “De Alu 400 is het instapmodel. Dit is een spindel aangedreven lift, een platformlift. Flexitec levert een compleet pakket inclusief schacht en deuren; hierdoor blijven de bouwkundige werkzaamheden tot een minimum beperkt.

“Voor wie iets meer mogelijkheden wil, is er de cabinelift PH Easymove. “Er zijn meer soorten afwerking mogelijk en de lift heeft een luxe uitstraling. De Easy Move is standaard voorzien van draaideuren.”

In de top van de cabineliften biedt Flexitec de PH InDomo aan. “Deze komt het dichtst bij de traditionele lift. Hij kan helemaal naar smaak aangekleed worden, met LCD schermen ed. Zo gek als de klant het maar wil.” Deze lift wordt geleverd met schuifdeuren en een automatische bediening.

Mogelijkheden zijn bijna eindeloos

“Flexitec is exclusief dealer van een groot aantal toonaangevende merken. Alle liften worden gemonteerd door onze eigen mensen. We kunnen heel veel leveren. Kan een koperkleurig interieur? Ja, dat kan. Maar bijvoorbeeld ook naar smaak instelbare ledverlichting.” 

In het hogere segment levert Flexitec vaak een combinatie van een autolift met een personenlift. Deze autolift maakt het bedrijf volledig in eigen huis. “We doen dit van het staal tot aan de besturing. Daardoor zijn we zeer flexibel en kunnen bijna alle klanten in hun wensen tegemoet komen. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.” 

Flexitec monteert met eigen mensen, maar biedt tevens volledig service en onderhoud. “Er is een mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. We staan 24 uur per dag paraat voor onze klanten.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details