Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Autoliften in eigen huis

Autoliften in eigen huis

“Wij bieden een breed programma aan liften aan, van kleine goederenliften voor de horeca, tot liften van wel 12 meter lang en 3 meter breed… en alles daartussen”, zegt directeur van Flexitec Rick Knippers. Grote autoliften maakt het bedrijf helemaal zelf. Over het algemeen bevinden de liften van Flexitec zich in de machinerichtlijn. “Binnen de richtlijn blijven heeft veel voordelen en is voordeliger. Ook willen we niet concurreren met de grote jongens. Voor grote liften met veel draagvermogen is toch vaak een snellere lift gewenst. Voor opdrachtgevers die voor zo’n lift bij ons kwamen was de lagere snelheid binnen de machinerichtlijn soms iets wat hen tegenhield. Gelukkig kunnen we inmiddels ook aan deze vraag voldoen, en leveren we sinds vorig jaar ook de QH serie, grote goederen- auto- en personenliften binnen het liftbesluit.

Personenliften in elke klasse

Flexitec levert en installeert veel personenliften. “De Alu 400 is het instapmodel. Dit is een spindel aangedreven lift, een platformlift. Flexitec levert een compleet pakket inclusief schacht en deuren; hierdoor blijven de bouwkundige werkzaamheden tot een minimum beperkt.

“Voor wie iets meer mogelijkheden wil, is er de cabinelift PH Easymove. “Er zijn meer soorten afwerking mogelijk en de lift heeft een luxe uitstraling. De Easy Move is standaard voorzien van draaideuren.”

In de top van de cabineliften biedt Flexitec de PH InDomo aan. “Deze komt het dichtst bij de traditionele lift. Hij kan helemaal naar smaak aangekleed worden, met LCD schermen ed. Zo gek als de klant het maar wil.” Deze lift wordt geleverd met schuifdeuren en een automatische bediening.

Mogelijkheden zijn bijna eindeloos

“Flexitec is exclusief dealer van een groot aantal toonaangevende merken. Alle liften worden gemonteerd door onze eigen mensen. We kunnen heel veel leveren. Kan een koperkleurig interieur? Ja, dat kan. Maar bijvoorbeeld ook naar smaak instelbare ledverlichting.” 

In het hogere segment levert Flexitec vaak een combinatie van een autolift met een personenlift. Deze autolift maakt het bedrijf volledig in eigen huis. “We doen dit van het staal tot aan de besturing. Daardoor zijn we zeer flexibel en kunnen bijna alle klanten in hun wensen tegemoet komen. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.” 

Flexitec monteert met eigen mensen, maar biedt tevens volledig service en onderhoud. “Er is een mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract. We staan 24 uur per dag paraat voor onze klanten.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details