Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Bezoek Deceuninck op Fensterbau vanuit je huis

Bezoek Deceuninck op Fensterbau vanuit je huis

De nieuwe Elegant- en Decaluprofielen, het Twinson Click-terrassysteem, de vernieuwende ThermoFibra-technologie… Na een fantastische lancering tijdens Polyclose in januari, wilde Deceuninck ook op Fensterbau Frontale groots uitpakken met al zijn innovaties. Wegens de coronacrisis ging de toonaangevende internationale vakbeurs dit jaar echter niet door. Gelukkig kan je de virtuele Fensterbau-booth van Deceuninck ook vanuit je huis bezoeken.

Maak virtueel kennis met alle innovaties die Deceuninck, marktleider in kunststof en aluminium profielen voor kozijnen, deuren, gevel en interieurtoepassingen, dit jaar in petto heeft. Ontdek het baanbrekend iCOR-platform en de ThermoFibra-technologie van de nieuwe Elegant-kunststofreeks, of het nieuwe Twinson Click-terrassysteem.

Navigeren door de 3D-Fensterbaustand doe je via de blauwe pijlen. Klik je op de infobuttons, dan krijg je meer technische informatie en productdetails over de nieuwe producten, technologieën en systemen.  Speciale vragen? Klik dan op de button ‘Contact us’ om een bericht achter te laten.

Je kan de booth bezoeken via een computer, laptop, tablet of smartphone door te surfen naar http://fensterbaufrontale2020.deceuninck.com. Doe dit best via Chrome, Safari of Google Edge.

Meer info vind je op http://fensterbaufrontale2020.deceuninck.com. Of bel ons via +32 51 239 272 of mail naar [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details