Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Case study: Elektrische vloerverwarming toegepast in de scheepvaart
Super Yacht Ocean Victory

Case study: Elektrische vloerverwarming toegepast in de scheepvaart

In de scheepvaartsector is uitrusting vereist die bestand is tegen zware omstandigheden, niet te zwaar is en voldoet aan strikte veiligheidsnormen. Een geschikte verwarmoplossing vinden die aan deze eisen tegemoet komt, is niet vanzelfsprekend. Speedheat beschikt over jarenlange ervaring in het installeren van elektrische vloerverwarming op schepen. Onze speciaal opgeleide installateurs hebben Speedheat geïnstalleerd in stuurhutten, woonvertrekken en zelfs op buitendekken van schepen.

Flexibiliteit ontmoet veiligheid

Het verwarmingssysteem van Speedheat wordt op maat aangelegd waardoor het toepasbaar is in iedere ruimte. Ook het vermogen kan worden aangepast aan de verschillende warmtebehoeften van verschillende ruimtes. De halogeenvrije aansluitdraad voldoet aan de strenge veiligheidseisen voor elektrische installaties in de scheepvaart. Hierdoor is Speedheat niet enkel een veilig verwarmingssysteem, maar ook duurzaam, wat essentieel is in een omgeving waar apparatuur voortdurend wordt blootgesteld aan zware belastingen.

Gewichtsbesparing en uniforme opbouwhoogte

In de maritieme wereld is gewicht een kritische factor. Het lichte ontwerp van Speedheat is een aanzienlijk voordeel in deze context. Het is het dunste verwarmingselement dat momenteel op de markt is en daardoor bespaar je gewicht aan boord en kun je een uniforme opbouwhoogte in verschillende ruimtes voorzien, een belangrijke overweging in de functionaliteit van schepen.

Hotelschip River Bär

Conclusie

Het Speedheat verwarmingssysteem kan de ruwe omstandigheden op zee weerstaan en biedt ook het comfort en de efficiëntie die nodig zijn voor langdurig en veeleisend gebruik op schepen. Maar niet alleen voor schepen. Speedheat heeft het vermogen zich aan te passen aan diverse en uitdagende omgevingen en biedt voor ieder project, in iedere ruimte, een verwarmoplossing op maat die veilig en efficiënt is, en ook nog eens ontwerpvrijheid biedt vanwege de flexibiliteit en dunheid van het systeem. Van binnenvaartschepen tot cruiseschepen, van luxe jachten tot boorplatformen; Speedheat is dé dunste, veiligste, meest flexibele en gewicht besparende verwarmoplossing voor ieder project, zowel in water als op het droge. Kijk op onze website bij ‘Projecten’ om meer toepassingen te zien: www.speedheat.nl/projecten

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details