Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Comfort door tuinpaal
De tuinpaal heeft 1, 2 of drie Hydro functies.

Comfort door tuinpaal

De trend dat de grens tussen binnen en buiten vervaagt, zet nog steeds door. Nu de lente aanbreekt is dat een extra reden om weer meer gebruik maken van de tuin. Buiten werken, of relaxen, wordt vergemakkelijkt door de Niko Hydro tuinpaal. Daardoor is het niet nodig om naar binnen te gaan als een laptop of mobiele telefoon opgeladen moet worden.

Niko ontwerpt elektr(on)ische oplossingen die gebouwen beter laten werken voor iedereen die erin leeft en werkt. De oplossingen van het Belgische familiebedrijf beperken zich dus niet tot de binnenruimte. “Niko heeft de tuinpaal ontwikkeld voor wat luxere tuinen”, zegt Martin Duijser van Niko Nederland. “De paal heeft een modern en strak design en geen zichtbare bekabeling.” De populariteit van de tuinpaal heeft het bedrijf verrast. “We zien een veel grotere groei dan we hadden verwacht van een luxe product als dit. Het is duidelijk dat we een oplossing bieden die veel mensen zoeken.”

Er is grote vraag naar de zwarte versie.

Drie aansluitingen voor de tuin

De Niko Hydro tuinpaal hoort bij de Niko Hydro familie, die al bestond uit producten als buitenwandcontactdozen, lichtschakelaars voor op de muur of een audio-aansluiting op het terras, kortom alle weerbestendige schakelmaterialen. “De Niko Hydro tuinpaal is wit, zwart of grijs. We zien een grote vraag naar de zwarte versie die de luxe uitstraling nog eens benadrukt. De tuinpaal kan met een pin op zachte ondergrond geplaatst worden, of met een grondplaat op een verharde ondergrond. De paaltjes kunnen een, twee of drie Niko Hydro functies bevatten. Welke dat zijn is helemaal aan de gebruiker. Alle Hydro mogelijkheden kunnen worden toegepast, zoals schakelaars, stopcontacten en een USB of data aansluiting.” 

De vele keuzemogelijkheden maken het mogelijk om een Niko Hydro Tuinpaal samen te stellen die helemaal bij de omgeving past.

De drie kleuren van de Niko Hydro tuinpaal.

100% Belgische makelij

Wie graag buiten werkt kan kiezen voor een Niko Hydro tuinpaal met een stopcontact, USB-lader en internetaansluiting. Of installeer een paaltje met een stopcontact en twee multimedia-aansluitingen bij een lounge hoek. Naast een oprit kunnen stopcontacten van pas komen voor een hogedrukreiniger of stofzuiger, of met een oplaadpunt voor een elektrische fiets en een elektrisch slot. Ook een televisieaansluiting behoort tot de mogelijkheden. De Niko Hydro tuinpaal is van 100% Belgische makelij en natuurlijk spuitwaterdicht. De bekabeling komt van onderen, zodat het paaltje zijn strakke uitstraling behoudt. Duijser: “Door de populariteit van de Niko Hydro tuinpaal zijn wij al bezig met de ontwikkeling van een minder luxe variant, om een nog grotere doelgroep te kunnen bedienen.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details