Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
COREtec® wint voor het tweede opeenvolgende jaar de Interiors Monthly Award

COREtec® wint voor het tweede opeenvolgende jaar de Interiors Monthly Award

BEST RIGID FLOOR MANUFACTURAR -, de derde keer op vier jaar tijd !

Martin Pass COREtec® UK :

“Het belangrijkste is dat er op deze award is gestemd door de retailers die COREtec verkopen, COREtec installeren en in COREtec geloven. Met de mooie innovatieve producten die we ontwikkelen, zijn we trendsetters in de vloerenwereld. COREtec® is sinds 2016 uitgegroeid tot een begrip in de internationale vloerenbusiness! De naambekendheid binnen de professionele wereld is enorm”

COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met klikprofiel dat de wereld aan jouw voeten legt. COREtec® onderscheidt zich op de markt door de brede selectie van authentieke en natuurlijke decoren, de unieke samenstelling van de speciale kernen, de opmerkelijke eigenschappen en het uitzonderlijk comfort. 

Het uitgebreide aanbod bestaat inmiddels uit meer dan 230 decoren, beschikbaar in verschillende formaten en breed kleurenpalet. COREtec®-vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterdichte kwaliteiten, met een slijtvaste toplaag en een geïntegreerde kurkonderlaag. Daarbovenop zijn de vloeren in deze collectie extreem stabiel en slijtvast, waardoor de enthousiaste levensstijl van zowel kinderen als huisdieren geen enkel probleem vormt. Alle COREtec®-vloeren kunnen op bestaande vloeren geïnstalleerd worden en zijn dermate geschikt voor renovatieprojecten. Door het geïntegreerde kliksysteem waar geen lijm, spijkers of cement aan te pas komen, kan de vloer namelijk eenvoudig en snel geplaatst worden.

Al deze technische verfijningen maken van COREtec® één van de mooiste, duurzaamste en gemakkelijk te onderhouden vloeren op de markt. Alle vloeren kunnen bovendien met bijpassende plinten en profielen afgewerkt worden. Dankzij de speciale onderhoudskit zijn de vloeren gemakkelijk te onderhouden.

COREtec® Floors

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details