Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
De mooiste verlichting voor een luxe badkamer

De mooiste verlichting voor een luxe badkamer

Iedere dag ontspannen beginnen en ook weer afsluiten, dat willen we allemaal wel. Met de nieuwe badkamercollectie Selection Bathroom van verlichtingsspecialist Paulmann creëer je een luxueuze oase van rust. De collectie bestaat uit klassieke, elegante, moderne en tegelijkertijd tijdloze verlichting die in elke badkamer past.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Laat jezelf iedere dag weer stralen met de lichtspiegel Mirra. De stijlvolle spiegels geven niet alleen een moderne luxe uitstraling aan je badkamer, maar zorgen er ook voor dat jij jezelf goed kunt zien dankzij de verlichting achter de spiegel. Ideaal voor tijdens het opmaken of je huidverzorgingsroutine. Het licht is dimbaar en je kunt de verwarming in de spiegel aanzetten via de touch-schakelaar in de spiegel, waardoor je jezelf goed blijft zien, zelfs als je net uit de warme douche komt.

Dankzij de WhiteSwitch-functie pas je met een lichtschakelaar de lichtkleur aan waardoor deze goed past bij ieder moment van de dag. Zo begin je de dag met daglicht wit dat je goed wakker maakt, terwijl je de dag afsluit met rustgevend warm wit licht. Of kies voor neutraal wit licht, dit is bijvoorbeeld ideaal voor bij het opmaken. Er zit zelfs een geheugensysteem in de spiegel waardoor de spiegel weet welk soort licht past bij het moment van de dag.

De Mirra lichtspiegel is nu ook verkrijgbaar met een zwart mat frame, met een zwarte leren band voor een stoere, moderne uitstraling en in een stijlvolle ovale vorm.

Mirra lichtspiegel beschikbaar vanaf €278,00

Een luxe sfeer

Een elegante sfeer creëer je ook met de Gove lichtserie. De lampen in de serie zijn beschikbaar voor aan de muur, aan het plafond, bij de spiegel en als hanglamp en zorgen met hun tijdloze modern design, hoge kwaliteit metaal en matte glas voor extra sfeer in de badkamer. De lampen kunnen goed gecombineerd worden met andere verlichting en zijn ideaal op plekken waar extra licht goed van pas komt, bijvoorbeeld bij de wasbak. De lampen in de Gove collectie zijn beschikbaar in het klassieke chroom satijn en in het moderne mat zwart.

Verlichting uit de Gove collectie beschikbaar vanaf €71,95

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details