Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Producten

De toekomst van deurbeslag: strak, innovatief en doordacht

Finterio 1 kopiëren
De catalogus neemt architecten, aannemers en projectontwikkelaars letterlijk mee naar een andere plaats. Niet alleen naar de andere kant van de deur, maar ook naar nieuwe, toekomstbestendige mogelijkheden.

18 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Ons beslagassortiment telt ruim twintig agenturen. Om ieder gebouw een duidelijke, eigen signatuur te geven, bieden wij een uitgebreid gamma deurkrukken, in uiteenlopende materialen (brons, chroom, roest, inox, …) en stijlen (modern, klassiek, tijdloos), met diverse draagkrachtgradaties en in verschillende prijsklassen. Ook topdesign krukken behoren tot de mogelijkheden!”

“Als organisatie streven wij voortdurend naar innovatie”, benadrukt Denys. “Bovendien anticiperen we op markttendensen. Op dit moment zijn bijvoorbeeld afwerkingen zoals satin (mat) gold, (donker mat) brons en mat messing populair. Onder andere vanwege de warme uitstraling. Wij spelen hierop in met een duurzame Physical Vapor Deposition (PVD) satin gold en copper afwerking, waarmee kwaliteit én esthetiek uitstekend samengaan.”

De PVD satin gold afwerking is één van de vernieuwingen binnen het eigen huismerk van Finterio: Cridea, een levend merk dat continu beweegt, groeit en evolueert.

“Cridea betreft een huismerk in inox en omvat een basic (inox 304), tube (inox 316) en solid (volle inox 316) lijn”, aldus Denys. “Bovendien bieden we klasse 3 en klasse 4 krukken aan, evenals klasse 4 krukken met kogellagering en brandwerendheid. Ons assortiment is een tijdje terug uitgebreid met zwarte, witte, lichtgevende en antibacteriële krukken. Bovendien bieden we een uitgebreid programma anti-suïcidaal beslag, evenals een breed aanbod scharnieren, (inbouw)grepen, raamkrukken, (hef)schuifsystemen en accessoires. Alle producten zijn sinds kort gebundeld in een inspirerende catalogus, die architecten, aannemers en projectontwikkelaars letterlijk meeneemt naar een andere plaats. Niet alleen naar de andere kant van de deur, maar ook naar nieuwe, toekomstbestendige mogelijkheden!”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details