Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
De unieke zit-/sta-werkplek in een kastje. Het kán!

De unieke zit-/sta-werkplek in een kastje. Het kán!

Het is de professionele zit-/sta-werkplek voor thuis die volledig elektrisch in hoogte te vestellen is. Het unieke is dat de werkplek het formaat heeft van een schoenenkastje en met een paar handelingen te transformeren is tot een ware zit-/sta-werkplek. In die zin is een interessant product voor die mensen die thuis weinig ruimte hebben maar toch een goede werkplek willen hebben.

Kwalitatief en ergonomisch   

De transformatie van het kleine kastje tot een volwaardige werkplek gebeurt snel en eenvoudig  door het openen van de deuren en het opklappen van het werkblad. Uitgewerkt? Met een paar handelingen wordt het bureau weer een klein kastje. Het gemak dient de thuiswerker!

Net als op kantoor is het immers ook thuis belangrijk om een ergonomische werkplek in te richten. Gezondheid gaat namelijk boven alles. De keukentafel  is vaak niet geschikt. Hierdoor ontstaan klachten die te wijten zijn aan een slechte werkhouding. Voor werkgevers dus een belangrijk aspect om goed in de gaten te houden en daar ook beleid op te voeren. HomeFit© is dé professionele werkplek voor thuis die volledig elektrisch in hoogte te verstellen is. Op deze manier kun je zowel zittend als staand in de juiste houding werken. Hiermee zijn de meeste lichamelijke klachten die voortkomen uit een verkeerde werkhouding, zoals nekpijn, rugpijn en pijn in de schouders, te voorkomen.

Door het compacte formaat is er altijd wel een plekje in de woonkamer te vinden waar HomeFit© tot z’n recht komt.

Duurzaam in Nederland gemaakt

De HomeFit©, van Vepa is ontworpen, ontwikkeld en gefabriceerd  in de eigen fabrieken in Nederland.  Door dicht bij de afzetmarkt te produceren blijven de afstanden klein en de CO2-uitstoot minimaal.  HomeFit© was al vanaf november 2020 leverbaar en zal naar verwachting is dit tweede coronajaar – anno 2021 – goed doorgebroken omdat thuiswerken nog steeds als de norm wordt gezien. En, de verwachting is dat dit ook zo in de komende jaren zal blijven.  

Felicitaties 

Arjan van Lochem, accountmanager bij Anker Stuy, feliciteert Vepa met het prachtige – en eigenlijk wel – revolutionaire product. “Ik ken het bedrijf al een kwart eeuw en voor mij staat Vepa synoniem aan innovatie en het snel kunnen inspelen op nieuwe markttrends of ontwikkelingen. Dat hebben ze nu dus ook weer gedaan. Heel veel van de meubels van Vepa worden afgelakt met onze lakken. Ik kom er dus vaak en graag en het is mooi om te zien dat deze innovatieve gedachtegang dus eigenlijk in ‘no time’ leidde tot dit prachtige product. Ik zie tegelijkertijd dat de vraag naar houten meubelen toeneemt. Ook een goede zaak. Immers, hout is als zodanig een circulerende grondstof dat dus helemaal in deze tijd past. Het is een extra reden om te verwachten dat deze HomeFit© een groot succes gaat worden.”

Voor meer informatie: https://vepa.nl/product/homefit/

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details