Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Design afsluitingen en poorten voegen allure toe aan iedere tuin
Met Woodscape kiest u bewust voor onderhoudsvrij en duurzaam design.

Design afsluitingen en poorten voegen allure toe aan iedere tuin

De producten onderscheiden zich door hun natuurlijke karakter, goede privacy, vlotte plaatsing en weinig tot geen onderhoud. In 2010 werd het programma aangevuld met Woodscape design vlechtwerk, waarin een moderne uitstraling, extreme duurzaamheid én lange levensduur uitstekend gecombineerd worden.

“Met Woodscape kiest u bewust voor onderhoudsvrij en duurzaam design”, vertelt Raphael Hermans, medezaakvoerder van Forest Avenue. “Onze gevlochten omheiningen worden exact aangepast aan de voorkeuren van architecten en eindgebruikers, gaan vloeiend op in de natuur en voegen een zekere allure toe aan iedere tuin. Geniet van de prachtige houtuitstraling, met echte houtvezels die natuurlijk vergrijzen of kies voor onze UV-bestendige kleuren. Onze productspecialisten voorzien u graag van een maatwerk advies.” 

Beide afwerkingen zijn eenvoudig afwasbaar met een hogedrukreiniger, waardoor de hoogwaardige esthetiek ook op lange termijn wordt geborgd.

De gevlochten omheiningen worden exact aangepast aan de voorkeuren van architecten en eindgebruikers, gaan vloeiend op in de natuur en voegen een zekere allure toe aan iedere tuin.

Woodscape Panel

De architecturale Woodscape Panel tuinafsluitingen zijn opgebouwd uit panelen met een stalen frame. Architecten en eindgebruikers hebben keuze uit een enkele, platte of dubbele weving.

“Waar de enkele weving enige doorkijk heeft, garandeert de dubbele weving een maximale privacy”, weet Hermans. “Het vlechtwerk bestaat in alle gevallen uit synthetische takken, gemaakt uit polyethyleen. De kleur van het frame is standaard gepoederlakt in donkergrijs (RAL 7022). Voor een optimale bescherming (vooral in kustgebieden), raden wij de toevoeging van een epoxylaag aan.” 

Woodscape Tailored

Naast tuinafsluitingen biedt Forest Avenue een uitgebreid gamma tuindeuren, die mooi aansluiten bij de Woodscape Panel omheining. “Qua stevigheid en duurzaamheid zijn onze Woodscape Tailored deuren een absolute match”, aldus Hermans. “Ook de poorten zijn beschikbaar in een platte, enkele of dubbele weving. Bovendien bieden wij keuze uit een schuifpoort, een enkele of dubbele draaipoort. De maten zijn vrij; elke poort wordt aangepast aan de specifieke situatie. De poorten zijn altijd warmbad verzinkt en gepoederlakt in een RAL-kleur naar keuze.”

Pergola’s en accessoires maken het plaatje compleet

Pergola’s in verschillende wevingen zorgen voor een optimale beschutting en zonwering. Alle producten zijn 100% Belgisch en worden handgeweven in het eigen atelier van Forest Avenue in Wevelgem. Dit geldt ook voor de accessoires. Wilt u bloembakken die aansluiten bij de tuinafsluiting? Of liever één of meerdere moestuinbakken? Forest Avenue biedt een uitgebreid gamma accessoires die het plaatje om bij weg te dromen compleet maken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details