Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Deurcommunicatie waarbij functionaliteit en esthetica hand in hand gaan
Verrassende schoonheid die opvalt door eenheid.

Deurcommunicatie waarbij functionaliteit en esthetica hand in hand gaan

Intercoms, camerasystemen, deurbellen… we hebben ze nodig, maar slechts zelden voegen zij iets toe aan het beeld van de gevel waaraan ze hangen. Het zijn visueel storende elementen die hun aanwezigheid enkel rechtvaardigen door hun functionaliteit. Dat geldt echter niet voor de deurcommunicatieapparatuur van Siedle. ‘Made in Germany’ biedt de oplossing van Siedle een vooruitstrevende functionaliteit en kwaliteit, gecombineerd met een schitterende integratie in het gevelbeeld.

Wim Brusselaers, General Manager Siedle Benelux vertelt: “Siedle heeft een duidelijk focus liggen op vooruitstrevende technologie, verpakt op de allermooiste manier. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij een belangrijk punt van aandacht, samen met een mooie integratie bij de deur.”

Deurcommunicatie kan comfortabel via App.

Toegangscontrole optima forma

Siedle specialiseert zich in een zeer compleet programma aan producten, van design brievenbussen, intercomsystemen tot en met slimme systemen voor toegangscontrole. “Kijken we specifiek naar het systeem voor toegangscontrole, dan biedt Siedle vingerafdruk scanners, elektronische sleutelsystemen, codesystemen met toetsenborden, kaartlezers en IP-systemen”, somt Wim op. “Daarmee is er voor iedere situatie een passend product, of het nu gaat om een enkele deur of om een gebouwencomplex met meerdere deuren. In dat laatste geval komen de IP-oplossingen in beeld, waarbij de beheerder via onze software de volledige controle heeft over de vraag aan wie er toegang verleend wordt en op welke tijdstippen. Daarbij kan er naar believen gebruik worden gemaakt van de toegangscontrolemiddelen, ook in een mix. Dus een vingerafdruk scanner bij de ene deur, een kaartlezer bij de andere deur. Ook is het mogelijk om op afstand meerdere gebouwen op deze manier te beheren.”

Uitnodigend design

De Siedle producten zijn ontworpen met esthetica in gedachten en bestaan uit verschillende designlijnen. Siedle Compact kent een gedistingeerde rvs-look en oogt minimalistisch. Deze lijn is zowel in opbouw- als inbouw-
variant beschikbaar. Siedle Vario is het eerste modulaire deurcommunicatiesysteem en is qua design meervoudig onderscheiden. Naar keuze kan het systeem modulair worden ingericht, bijvoorbeeld door een camera te combineren met een intercom en een aantal deurbellen met bijbehorende naambordjes. Alles integreert naadloos en vorm een sieraad aan de gevel. “Siedle Vario komt in een aantal standaard RAL-kleuren, maar kan desgewenst ook in een door de klant gewenste kleur of look geleverd worden. Daarmee kan iedere architect uit de voeten, die de door hem of haar ontworpen gevel niet wil belasten met een standaardproduct dat storend werkt in de optiek van het geheel”, aldus Wim.

De Siedle Classic lijn ziet er precies zo uit als de naam doet vermoeden: een mooie uitstraling in massief metaal, waarbij er de keuze is uit verschillende optieken. Wim licht toe: “Bij klassieke woningen horen accessoires die in bepaalde metalen zijn uitgevoerd. Zo kan het zeer fraai zijn om de apparatuur voor toegangscontrole in oud messing uit te voeren, als er meer messing elementen aan het pand zitten.”

Siedle Vario. Begroet uw gasten op een indrukwekkende manier.

Laat zien wie je bent

Siedle biedt een professionele service voor het aanbrengen van tekst op haar producten. “Deurstations met metalen oppervlak kunnen voorzien worden van namen of bedrijfsnamen door middel van lasergravure bijvoorbeeld. Een bellenbord kan voorzien worden van naamplaatjes die uniform, netjes en bestendig zijn. Dát is ook typisch Siedle. Aandacht besteden aan het kleinste detail en zorgen dat dit net zo mooi en bestendig uitgevoerd wordt als het product zelf”, zegt Wim tot besluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details