Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Dirk Bontridder volgt Martine Reynaers op als nieuwe CEO Reynaers Group

Dirk Bontridder volgt Martine Reynaers op als nieuwe CEO Reynaers Group

Na een inwerkperiode zal hij vanaf 3 mei de eindverantwoordelijkheid opnemen over het dagelijks beleid en de uitwerking van de strategie van het familiebedrijf. Dirk Bontridder brengt meer dan 25 jaar internationale managementervaring mee naar Reynaers uit verschillende productie- en dienstensectoren. 

Wereldwijd actief

Onder leiding van Martine Reynaers groeide de Reynaers Groep uit tot een internationaal toonaangevende bedrijvengroep actief in aluminium- (Reynaers Aluminium) en staal- (Forster) systemen voor de bouwindustrie. Het bedrijf telt 2400 medewerkers, is wereldwijd actief en is een pionier voor het bewerkstelligen van een circulair bouwproces.  Martine Reynaers zal na het beëindigen van het mandaat van Gedelegeerd Bestuurder benoemd worden tot niet-uitvoerend Voorzitter van de Raad van Bestuur.


Eric Van Zele: “Als Voorzitter van de Raad Van Bestuur sinds 2003 ben ik er fier op dat de Raad van Bestuur en de familiale aandeelhouders deze belangrijke beslissing op een professionele en harmonieuze wijze, unaniem genomen hebben. Dirk heeft ongetwijfeld de visie en de leiderschapstalenten om het bedrijf verder succesvol uit te bouwen. Op vraag van de familie zal ik mijn mandaat als Bestuurder en Voorzitter van het Remuneratiecomite een jaar verlengen.”


Martine Reynaers: “Dankzij de uitzonderlijke inzet van alle medewerkers en het partnerschap met onze klanten kon de Reynaers Groep uitgroeien tot een internationaal toonaangevende en maatschappelijk verantwoordelijke onderneming. Ik ben iedereen daar bijzonder dankbaar voor. Onze toekomstige ontwikkeling willen we verzekeren met een structuur die aangepast is aan de vele uitdagingen die zich stellen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Dirk ons verder zal leiden op dit pad.”


Dirk Bontridder: “Ik voel me enorm vereerd om Martine te mogen opvolgen in de rol van CEO. De chemie met de familiale aandeelhouders en de leden van de Raad van Bestuur was er onmiddellijk. We delen dezelfde waarden zoals resultaatgerichtheid en groei, innovatie, respect en partnership. Met een goed gevulde rugzak aan internationale managementervaring ben ik ervan overtuigd dat ik met alle stakeholders van de onderneming, het management en de Reynaers medewerkers een prachtig volgend hoofdstuk zal schrijven in de ontwikkeling van de Reynaers Groep.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details