Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Een aangename Ruimtebeleving met Soundless Acoustics

Een aangename Ruimtebeleving met Soundless Acoustics

Een hard interieur heeft een lange nagalm en zorgt voor een onaangenaam geluid. Niet bepaald prettig voor de mensen die in die ruimte werken, studeren of recreëren. Een goede akoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving maar is cruciaal voor gezondheid en welzijn! Het verbetert de spraakverstaanbaarheid, motivatie, productiviteit en vermindert het ziekteverzuim. In Restaurants verhoogt het de smaakbeleving en zorgt voor veel plezieriger avondje uit en kun je je vrienden tenminste verstaan!

Soundless Acoustics biedt decoratieve geluidsabsorberende oplossingen waarmee een prettige ruimte akoestiek en daarmee een prettige ruimtebeleving gerealiseerd wordt, waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. De volgende mogelijkheden zijn hiervoor ontwikkeld:

restaurant belgie2 kopieren

SoundART akoestische decoratieve panelen.

Met onze SoundArt kun je op een gemakkelijke laagdrempelige manier de ruimteakoestiek verbeteren zonder afbreuk te doen aan het interieur door simpelweg schilderijen, foto’s en (Kunst) prints aan de wand te veranderen in een akoestische versie met exact hetzelfde aspect. Er verandert niets aan de uitstraling van de ruimte maar wél aan de ruimtebeleving. Fijn voor de klanten én voor het personeel.

Deze zeer betaalbare akoestische panelen/schilderijen kun je in elke gewenste print en afmeting bestellen in een uniek geanodiseerd aluminium frame. Je hoeft het alleen nog op te (laten) hangen met meegeleverde ophangset.

beurswand groene uitsraling kopierenSoundless Green Wall akoestische panelen met 100% natuurlijke mummie-mos.

Voor een exclusieve en “groene” exclusieve uitstraling, hebben we daarnaast duurzame akoestische panelen met mos, waarbij de 100% echte en natuurlijk geprepareerde mos op geluidsabsorberende katoenvezelplaten worden verlijmd. Onze Soundless Green Wall panelen zijn in elke afmeting leverbaar en wordt geheel met de hand gemaakt, waardoor elk paneel absoluut uniek is.

Hierbij kan ook gekozen worden voor akoestische plantenpakken of roomdividers die geheel naar wens kunnen worden gemaakt, die gemakkelijk verplaatsbaar zijnen niet veel ruimte in beslag nemen. Ook een geheel naadloze wand behoort tot de mogelijkheden. Deze decoratieve mos is volledig onderhoudsvrij en heeft geen water of daglicht nodig!

soundsquare8 kopieren

SoundSQUARE akoestische roomdividers

Nieuw is onze nieuwe Sound Square, de stijlvolle geluidsabsorberende, modulaire en zeer decoratieve ruimte afscheiding die nauwelijks ruimte in beslag neemt, bijdraagt aan de privacy en de ruimte akoestiek en tegelijkertijd het “open”aspect van een ruimte behoudt. Deze decoratieve oplossing is leverbaar in een reeks en combinatie van verschillende kleuren en twee verschillende afmetingen leverbaar en kan gemakkelijk worden opgehangen.

greenworks hires 34 kopierenSoundblox akoestische betonblokken

In een situatie waar een robuuste, stabiele muur net zo belangrijk is als de ruimte akoestiek, dan zijn Soundblox daarvoor de perfecte oplossing! Met Soundblox akoestische betonblokken kan de geluidsabsorptie je de geluidsabsorptie kunt integreren in een stabiele muurconstructie die een balletje kan hebben! Met deze oplossing is niet alleen de geluidsabsorptie maar ook de geluidsisolatie én brandveiligheid in één muur geregeld!

Voor elk budget en toepassing is een geschikte oplossing mogelijk om de ruimteakoestiek te optimaliseren. Soundless Acoustics adviseert en levert elke oplossing op maat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details