Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Een nieuwe look voor de ramen met Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Een nieuwe look voor de ramen met Luxaflex LightLine® Rolgordijnen

Spelen met licht en kleur op een stijlvolle manier

Zacht, diffuus licht en subtiele privacy: een droom voor elke designliefhebber. Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, lanceert met de Luxaflex LightLine® Rolgordijnen een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Met het strakke en moderne ontwerp bieden de rolgordijnen een inspirerend alternatief voor traditionele raambekleding. Fijn voor smarthome-liefhebbers: de rolgordijnen zijn op afstand te besturen met PowerView® Automation.

Global, Nordic en Luxury Living

De samengestelde dessins en kleuren van Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn opgedeeld in drie thema’s: Global, Nordic en Luxury Living.

  • Met de dessins binnen het Global Living thema creëer je een industriële look met monochrome details. 
  • De Nordic Living dessins zijn ideaal voor een meer ingetogen interieur met zachte, door de natuur geïnspireerde kleuren en subtiele kleurovergangen.
  • Tot slot geef je jouw interieur een echt designstatement met de dessins uit het Luxury Living thema met op marmer geïnspireerde patronen en schitterende designdetails.

Doordat dit materiaal zich uitstekend voor grafische vormen leent, biedt Luxaflex® een unieke reeks dessins aan. Hiermee maak je een statement dat bij jouw inrichting past.

Aantrekkelijke lichteffecten

Een van de unieke eigenschappen van deze nieuwe collectie zijn de aantrekkelijke lichteffecten die ontstaan wanneer het licht gedurende de dag verandert. Met deze collectie creëer je namelijk prachtig diffuus licht dat overdag en ’s nachts varieert. Afhankelijk van het dessin van het rolgordijn kan het licht subtiel of speels zijn, maar het is altijd zacht gefilterd.

Uniek aan dit product is dat je kunt mixen en matchen met diverse kleuren, waardoor het product precies naar wens kan worden samengesteld, passend bij jouw woonstijl. Combineer bijvoorbeeld twee kleuren in één rolgordijn. Voor elke variant wordt de ideale uitsnede van het patroon gemaakt.

Een duurzaam designstatement

Met nieuwe collectie Luxaflex LightLine® Rolgordijnen maak je niet alleen een designstatement, maar ze zijn ook een duurzame keuze. De rolgordijnen zijn namelijk gemaakt van een nieuw, duurzaam geproduceerd materiaal: een mix van 35% polyester en 65% polypropyleen.

Het materiaal is daarnaast bestand tegen vocht, warmte en zonlicht en is daardoor ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De rolgordijnen zijn ook heel praktisch in niet-vochtige ruimtes, aangezien je ze gemakkelijk kan schoonmaken met een vochtige spons.

Smarthome living

De nieuwe collectie is ideaal voor fans van een slimme woning. De rolgordijnen zijn namelijk heel makkelijk met PowerView®Automation te bedienen. Met behulp van een app of Pebble® Remote worden de rolgordijnen op ieder gewenst moment automatisch gesloten, geopend of versneld. Dit kan ook op afstand, wanneer je niet thuis bent. Ideaal dus als je binnenkort op vakantie gaat.

De vernieuwde collectie Luxaflex LightLine® Rolgordijnen zijn sinds 1 mei 2022 beschikbaar bij Luxaflex® Gallery en Inspiration dealers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details