Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Een oplossing voor elk kabelvraagstuk

Een oplossing voor elk kabelvraagstuk

OCS werkt met kwalitatief hoogstaande en duurzame producten uit eigen fabriek en van internationaal gevestigde merken als Bachmann en Rutenbeck. OCS zet altijd net dat stapje extra om tot een (maatwerk)oplossing te komen voor elk kabelvraagstuk. Voor de nieuwe bibliotheek aan de Neude in Utrecht resulteerde dat in specifieke aansluitpunten vanaf de vloer tot aan het bureau.

Een bibliotheek is al lang niet meer de plek waar alleen nog boeken gelezen en geleend worden. Er vinden lezingen plaats, er wordt gewerkt en gestudeerd. Met al deze verschillende functies is het belangrijk dat de indeling van een bibliotheek makkelijk kan worden (her)ingericht. Voor de nieuwe Bibliotheek Utrecht aan de Neude leverde OCS verschillende oplossingen. “We beschikken over een groot assortiment aan artikelen die we uit voorraad kunnen leveren”, zegt Frederike van der Schaaf van OCS. “Maar ook maatwerk is ons niet vreemd. We zijn gewend om gericht mee te denken op weg naar een passende (maatwerk)oplossing.”

Configuratie op maat

In de bibliotheek aan de Neude wordt gewerkt en gestudeerd. Zo is op de bovenste verdieping het Stadsstudiehuis gevestigd. Om de bezoekers overal in de bibliotheek een goed uitgeruste werkplek te bieden, zijn inbouwstopcontacten van Bachmann Power Frame geadviseerd alsmede OCS Evia-inbouwstopcontacten. Van der Schaaf: “Beide producten kunnen helemaal naar wens worden samengesteld, zowel in kleur als in configuratie van de aansluitpunten met onder meer stroomvoorziening, data- en USB-aansluitingen. Dat geldt ook voor onze OCS Velox-vloerdozen die hier in verschillende typen zijn toegepast. De vloerafwerking is in de deksels doorgelegd zodat ze onopvallend in het interieurontwerp opgaan. De flexibele duizendpoot heeft bovendien een grote capaciteit en voldoet aan alle veiligheidseisen.”

Kabelmanagement is niet meer weg te denken. Office Cabling Systems levert oplossingen om op elke plek aan de slag te kunnen; op kantoor, thuis of in een werkplaats. “Onze producten laten functionaliteit, design en veiligheid samengaan. Daarnaast zijn we een traject gestart om onze producten een tweede kans te geven. Zo kunnen we artikelen als refurbished gaan aanbieden. Op die wijze proberen we altijd nét dat stapje extra te zetten voor een passende (maatwerk)oplossing voor elk kabelvraagstuk”, besluit Van der Schaaf.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details