Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Egaliserend, isolerend en geluiddempend behang, in alle mogelijke kleuren, patronen of prints: Haarscherpe designs, optimaal comfort
Doordat het behang bestaat uit één stuk van max. 3 meter hoog en 12 meter breed zijn lelijke naden niet aan de orde en lopen de prints altijd perfect door.

Egaliserend, isolerend en geluiddempend behang, in alle mogelijke kleuren, patronen of prints: Haarscherpe designs, optimaal comfort

Dit betekent dat u eerst een stukadoor moet inhuren om de muur behangklaar te maken. Vervolgens duurt het nog enkele dagen voordat de stuclaag droog is en er daadwerkelijk behangen kan worden. 

De innovatieve en haarscherpe MultiMaxxPro wallcovering biedt hiervoor een unieke en zeer complete oplossing. Dankzij de uitgekiende drielaagse opbouw werkt dit behang niet alleen egaliserend, maar ook thermisch isolerend én geluiddempend. Bovendien is MultiMaxxPro stoot- en krasvast, waardoor het uitstekend tot zijn recht komt in bijvoorbeeld hotels, horecagelegenheden, zorginstellingen, scholen, kantoren en winkels.

Strak, glad en perfect isolerend

MultiMaxxPro kan direct over gipsplaten, sierpleister, spackstructuren en (cellen)beton worden aangebracht. Ook in het geval van scheuren, gips- en boorgaten of beschadigingen, vertelt Dennis Eulink, eigenaar van specialist in grootformaat printen en interieurvisuals MaXXprint.

“Vooraf egaliseren is met MultiMaxxPro niet nodig. De dubbele viltlaag van de wallcovering werkt oneffenheden tot 4 mm feilloos weg en absorbeert geluidsgolven, met een strakke uitstraling én een verbeterde akoestiek als resultaat. Een verbindende tussenlaag voorziet bovendien in een uitstekende thermische isolatie. Het materiaal houdt in de zomer warmte en in de winter koude buiten, wat zich vertaalt in een gunstige energierekening.” 

Aan het oppervlak van MultiMaxxPro ligt een hoogwaardige, gesublimeerde textiellaag, die voor een strakke afwerking en warme weergave van de print zorgt.

Stoot- en krasvast, naadloos en wandvullend

Aan het oppervlak van MultiMaxxPro ligt een hoogwaardige, gesublimeerde textiellaag, die voor een strakke afwerking en warme weergave van de print zorgt. 

Gesublimeerd wil zeggen dat de print met een hittetransfer in de textiele toplaag wordt aangebracht”, aldus Eulink. “Hierdoor ontstaat een stoot- en krasvaste toplaag. De print is onverwoestbaar.” 

Naar wens kan MultiMaxxPro voorzien worden van alle mogelijke kleuren, patronen of prints. “Doordat het behang bestaat uit één stuk van max. 3 meter hoog en 12 meter breed zijn lelijke naden niet aan de orde en lopen de prints altijd perfect door. Daarmee gaan esthetiek én comfort perfect hand in hand. Bovendien is MultiMaxxPro een zeer duurzame keuze. Het product is namelijk volledig silicaatvrij.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details