Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Elegante toegangscontrole en beveiliging
PortaDail Elego kiespoort.

Elegante toegangscontrole en beveiliging

In de wereld van intercomsystemen en toegangscontrole is het van cruciaal belang om te blijven innoveren. Mede dankzij oplossingen op maat weet PortaDial de wensen van klanten bij te benen. Of het nu gaat om functionaliteit of Dutch Design, de producten van het bedrijf zijn allemaal Made in Holland. 

PortaDail LTE.

De toekomst van intercomsystemen en toegangscontrole is digitaal, zegt algemeen manager Rob Dinnessen. “Onze intercom-
systemen zijn aan te sluiten op elk hosted platform en ieder type telefooncentrale, zowel SIP/IP als analoog. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten omdat wij ons niet beperken tot kant-en-klare oplossingen. Naast de standaardseries kunnen wij maatwerk oplossingen bieden, om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen. We ontwikkelen en produceren in eigen huis en kunnen snel schakelen wanneer onze klanten specifieke wensen hebben. Het kan zijn dat het product er anders moet zien, maar ook dat er iets in de software aangepast moet worden. Vanwege onze Nederlandse productie is dit ook betaalbaar. Duurt het een uur, dan rekenen
wij een uur.”

PortaDial biedt een reeks producten die variëren van spraakintercoms tot geavanceerde video-intercomsystemen. Terwijl audio-intercoms nog steeds populair zijn, is de vraag naar video-intercomsystemen gestaag gegroeid. “We hebben veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de videocomponent van onze producten, met een focus op beeldkwaliteit en kijkhoeken. Onze camera’s garanderen scherpe beelden met een goede zichtbaarheid. Verder is het mooie van onze producten hun universele toegankelijkheid. Een oproep kan worden ontvangen op een vaste telefoon, mobiel of pc. Onze PortaDial Interface Serie bestaat uit een deurtelefoon met separate, web based interface, hierdoor zijn er afstanden van honderden meters mogelijk tussen de deurtelefoon(s) en de interface, onafhankelijk van het type bekabeling.”

PortaDial S01 industrie.

Alle PortaDial intercomsystemen zijn robuust, molestbestendig en eenvoudig te installeren. De uitstraling van de deurtelefoons varieert van industrieel en stoer tot elegant en chique. “Bij de toegangscontrole van hekwerken en dergelijke is het uiterlijk vaak minder belangrijk. Bij appartementen en villa’s hebben design en uitstraling echter wel een hoge prioriteit. Wij bieden daarom echt Dutch Design aan, en gebruiken hiervoor materialen zoals acrylaat en RVS. Dit zijn producten die naadloos te integreren zijn in moderne architectuur.”

Deze 98 knoppen zijn maatwerk.

Mooi en functioneel

Een van de nieuwste toevoegingen aan het assortiment van PortaDial is de PortaDial Elego. Deze deurtelefoon is volgens het bedrijf een schoolvoorbeeld van Dutch Design, waarbij klanten kunnen kiezen uit verschillende kleuren. Gebruikers zien via hun smartphone of tablet wie er voor hun deur staat. Dankzij infrarood lukt dit ook heel goed ’s avonds en ’s nachts. Elego heeft een geïntegreerde interface en kan geleverd worden met een camera, keypad, RFID paslezer en/of RVS opbouwrand.

PortaDial Touch in zuil.

PortaDial LTE: Altijd Verbonden

Niet alle locaties beschikken over een telefoonlijn. Voor deze plekken is de PortaDial LTE geschikt. Deze all-in-one deurtelefoon biedt naadloze connectiviteit via mobiele netwerken, en wordt toegepast bij afgelegen tankstations, parkeerplaatsen, verre poorten, maar ook bij Defensie. De PortaDial LTE is eenvoudig te installeren, spatwaterdicht en vandaalbestendig. “In situaties waar dingen niet kunnen of mogen, denken we mee over een oplossing. We gaan graag in gesprek met architecten, zodat de toegangscontrole meegenomen kan worden in het bestek.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details