Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Elke deur is een unieke deur, met zijn eigen karakter
Nieuw in het Polytec-assortiment is de Lignum-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van echt hout dat als een fineer op de basisplaat wordt aangebracht.

Elke deur is een unieke deur, met zijn eigen karakter

Polytec Nederland ondersteunt hierin, met een compleet assortiment deurpanelen van hoge kwaliteit én met een perfect gevoel voor design….

Met een uitgebreid gamma stijlen, materialen, kleuren, beglazingsmogelijkheden én accessoires weet Polytec Nederland zelfs het hart van de meest veeleisende klant te veroveren. 

“Onze kracht schuilt in de hoogwaardige, constante kwaliteit van onze materialen en de diversiteit in aansprekende designs”, vertelt Ronnie Poelstra, directeur van Polytec Nederland. “We leveren zowel in kunststof, aluminium, glas, keramiek als edelstaal design en sluiten daarmee naadloos aan op iedere woonstijl. Nieuw in ons assortiment is de Lignum-serie, waarbij gebruik wordt gemaakt van echt hout dat als een fineer op de basisplaat wordt aangebracht. Hierdoor kunnen eindgebruikers profiteren van alle technische voordelen van kunststof of aluminium, zoals hoge isolatiewaarden en een uitstekende stabiliteit, maar ook van de unieke look & feel van een hoogwaardig natuurproduct.”

De fijne groeven en noesten zorgen voor een rustieke uitstraling.

Echt houten eikenfineer

“Als organisatie kijken en luisteren we goed naar onze klanten; van architecten tot woningcorporaties en particuliere woningbezitters”, vertelt Poelstra. “Bovendien zoeken we actief naar oplossingen, om aan te (blijven) sluiten bij hun wensen en verwachtingen. De Lignum-serie is hiervan een uitstekend voorbeeld. Wij leveren al heel lang deurpanelen met decoratieve houtfolies in diverse kleurtinten. Hiermee konden we weliswaar de uitstraling van hout goed imiteren, maar de natuurlijke vergrijzing en verwering ontbraken. De Lignum eikenfineer in oud houtlook brengt hier verandering in. Na applicatie wordt het materiaal twee keer geolied, waardoor de diepe houtnerven van het product goed tot hun recht komen. De fijne groeven en noesten zorgen bovendien voor een rustieke uitstraling. Hierdoor wordt elke deur een unieke deur, met zijn eigen karakter.”

Vanaf nu verkrijgbaar

De Lignum-serie wordt op dit moment in Nederland geïntroduceerd. De eerste reacties zijn veelbelovend, aldus Poelstra. “Niet verwonderlijk, want de deurpanelen komen uitstekend tot hun recht in onder architectuur gebouwde woningen. Bovendien sluit de lijn naadloos aan op de groeiende vraag naar natuurlijke producten. Inmiddels zijn de eerste producten uitgeleverd.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details