Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Elke gewenste tint buitenverlichting
Het bedienen van verlichting is kinderspel. (Beeld: Roel van der Aa)

Elke gewenste tint buitenverlichting

Met de nieuwe SMART TONE-armaturen biedt in-lite de mogelijkheid om kleur toe te voegen aan buitenverlichting. Met kleurlicht ontstaat er een andere en zelfs persoonlijke dimensie aan tuinverlichting. Er kan gekozen worden tussen verschillende standaardkleuren. Behoefte aan een andere kleur? Dan kan via een kleurencirkel in de in-lite app elke gewenste kleur gekozen worden. 

LAB Coördinator Bronos Polders: “Met de nieuwe SMART SCOPE TONE heeft de gebruiker de vrijheid om zijn eigen sfeer in de tuin te bepalen. Naast het vertrouwde warm witte licht van in-lite biedt deze led-spot de mogelijkheid om elke gewenste kleur in te stellen.” 

in-lite heeft jaren gewerkt aan het ontwikkelen van het perfecte licht.

SMART SCOPE TONE heeft een bereik tot wel 5 meter zodat het ook geschikt is voor hoge muren en alle typen bomen in de buitenruimte. Het armatuur is individueel te dimmen met de in-lite app, waar ook het kleurlicht gemakkelijk ingesteld kan worden.  

SMART EVO FLEX TONE is een flexibele LED-strip met een perfect egale lijn zonder zichtbare lichtpunten. Deze lijnverlichting is zowel flexibel in gebruik als in lichtsterkte. Zo kunnen diverse onderdelen op de meest creatieve manier verlicht worden. Met de in-lite IOS- en Android-app kan het licht van SMART EVO FLEX TONE worden gedimd en naar elke gewenste kleur worden aangepast. 

Kleurverlichting zetten we in als een ‘extra laag’ in de tuin.

“Bij in-lite geloven we dat de mogelijkheden van licht oneindig zijn. Daarom blijven we innoveren en ontwikkelen. We hebben jaren gewerkt aan het ontwikkelen van het perfecte licht. Hierdoor hebben we de meest natuurgetrouwe verlichting (CRI 90+) die er bestaat. Dezelfde passie en precisie hebben we gestoken in de ontwikkeling van in-lite kleurverlichting. Dit is een nieuwe stap in verlichting, waar we graag ook onze visie over delen. Wij zoeken continu de balans tussen sfeervol en overmatig gebruik van licht. Kleurverlichting zetten we in als een ‘extra laag’ in de tuin. Het is verlichting die mensen op de gezelligste momenten aanzetten, om extra sfeer toe te voegen. Hierbij leggen we de focus op (indirecte) lichteffecten rond overkappingen, zit-en loungehoeken en buitenkeukens. Wat groen is (zoals bomen en planten) blijft groen in in-lite tuinen, want niets is mooier dan wat de natuur ons biedt. Dat wordt versterkt met verlichting op een boom of plant.”

Via een kleurencirkel in de in-lite app kan elke gewenste kleur gekozen worden. (Beeld: Roel van der Aa)

Volgens Polders valt op dat vooral de combinatie tussen warm-wit licht en kleurlicht heel mooi werkt. “Het voegt juist extra sfeer toe. Door zowel warm-wit licht en kleur in te zetten kan in elke tuin een uniek effect gecreëerd worden. Dit zorgt keer op keer voor een sfeervol geheel, met een persoonlijke touch.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details