Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Energiezuinige en esthetische aircoheater zonder buitenunit
Dankzij het strak en compact design gaat deze monobloc COMO 2.0 stijlvol op in het interieur.

Energiezuinige en esthetische aircoheater zonder buitenunit

Zo goed als onzichtbaar langs buiten, maar wel zeer doeltreffend binnen. De Thermo Comfort COMO 2.0, één van de paradepaardjes binnen het MaxiCool assortiment, is een toestel dat innovatie en design op een vernuftige wijze weet te verzoenen. Deze Thermo Comfort COMO 2.0 koelt (klasse A+) zeer energiezuinig via de ingebouwde warmtepomp, zonder dat er een storende buitenunit aan te pas komt. Dit dankzij de vooruitstrevende monobloc-technologie die een nieuw tijdperk inluidt.

Met de COMO 2.0 zet Thermo Comfort een grote stap voorwaarts in de richting van een bijna onzichtbaar aircosysteem. Want toegegeven: die onesthetische buitenunits zijn vaak een doorn in het oog van menig architect én bouwheer. Bij de COMO 2.0 is er geen buitenunit, er zijn alleen vaste roosters met een minimale visuele impact. Binnen neemt de monobloc COMO 2.0 de vorm aan van een minimalistisch vormgegeven designtoestel met een diepte van slechts 16 cm, meteen de meest subtiele en lichtste in zijn categorie. Een onopvallende en tijdloze oplossing voor het handhaven van een comfortabel binnenklimaat.

Geen storende buitenunit maar discrete discrete buitenroosters.

Eenvoudige installatie

Voor het design van de COMO 2.0 is men inderdaad niet over één nacht ijs gegaan. Het volledig vlakke front en de afgeronde hoeken geven het ruimtebesparend toestel iets van een minimalistisch designobject dat in ieder interieur opgaat. Hiermee wordt de esthetische impact van airco’s en warmtepompen in gebouwen – zowel residentieel als kantoren – aanzienlijk verzacht. In de hypercompacte behuizing, volledig gemaakt van metaal, zit alles wat nodig is voor de perfecte werking en rendement. De bediening van het toestel gebeurt via het touchscreen, de afstandsbediening of een app op de smartphone.

Eenvoudige installatie

De COMO 2.0 kan op elk type buitenmuur geïnstalleerd worden: laag boven de vloer, bovenaan de muur, in een hoek of naast een vensterdeur. Ook zijdelingse lucht af- en aanvoer is mogelijk, dit dankzij de optionele zijdelingse installatiekit. Alle standaard installatiebenodigdheden worden meegeleverd: montagemal, ophangbeugel, buizen voor de gaten (ø 162 mm) en externe roosters. 

Het beste van de DC Inverter-technologie

Dankzij de geoptimaliseerde DC Inverter-technolgie werd het beschikbare vermogen geoptimaliseerd, dit in combinatie met een zeer laag geluidsniveau. Dankzij deze technologie is het energieverbruik laag en bedraagt het opgenomen vermogen in deellast minder dan 300 W. Met een nominaal koelvermogen van 2,35 kW bereikt de COMO 2.0 een EER-waarde van 3,22 en krijgt dus het label A+ voor zijn energetisch rendement. 

Het toestel laat zich zowel bedienen via het touchscreen, de afstandsbediening als met een handige app voor de smartphone.

3 Types

Er zijn drie varianten van dit toestel, afgestemd op de concrete behoeften: de horizontale COMO 2.0, de horizontale  COMO 2.0 + ELEC met geïntegreerde elektrische weerstand die ook bij lage buitentemperaturen voldoende presteert en tot slot verticale COMO 2.0 voor montage op smalle muren. Deze laatstgenoemde 2 toestellen zijn enkel op aanvraag leverbaar.

De verdeler voor Nederland is MaxiCool BV.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details