Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuws

Forbo Flooring valt in de prijzen op vt wonen & designbeurs

Naamloos-2

11 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Marmoleum vloer door consumenten uitgeroepen tot het duurzame Lievelingsproduct van 2022

Forbo Flooring, marktleider in duurzame vloeroplossingen, heeft afgelopen vrijdagavond de publieksprijs voor het Lievelingsproduct 2022 gewonnen. Forbo Flooring was genomineerd in de categorie Beste Duurzame product 2022. Op de vt wonen & designbeurs werden dit jaar voor het eerst de Duurzaam Wonen Awards uitgereikt. Deze prijsuitreiking zet duurzame woonproducten in het zonnetje.

Duurzaam Wonen Awards

Tijdens de vt wonen & designbeurs werden dit jaar voor het eerst de Duurzaam Wonen Awards uitgereikt, een initiatief van internetplatform The Substitute. Er werden 3 prijzen uitgereikt: 2 juryprijzen voor het Beste Duurzame Merk en het Beste Duurzame Product en 1 publieksprijs voor het Lievelingsproduct 2022. Op de stemwand voor de Duurzaam Wonen Awards waren de 5 nominaties voor Beste Duurzame product te zien. Hier hebben bezoekers elke dag hun stem uitgebracht. Forbo Flooring kwam met haar Marmoleum vloer als meest geprezen door het publiek uit de bus.

Karen Mulder, marketingmanager bij Forbo Flooring, is trots op de winst: “Duurzaamheid staat bij ons erg hoog in het vaandel, het is dan ook een extra eer om de prijs voor Lievelingsproduct 2022 in ontvangst te mogen nemen en als Beste Duurzame Product van 2022 te zijn genomineerd. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn. De verkiezing, en vooral de reacties van de bezoekers, bevestigen voor ons dat de consument steeds meer bezig is met duurzaam inrichten van hun huis en zich hierop steeds gerichter oriënteert. Een belangrijke ontwikkeling om de duurzame beweging op gang te krijgen”.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details