Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Garantie op kwaliteit

Garantie op kwaliteit

Goemaat is in Goedereede ontstaan, hier is de kunststof afdeling gevestigd. De aluminium fabriek is te vinden in Oud Gastel. Hasselmeijer: “Aluminium was een uitbreiding van het assortiment. Dit materiaal is exclusiever dan kunststof en wordt voor luxere toepassingen gebruikt. Door deze toevoeging konden wij meer mogelijkheden bieden.” Goemaat verzorgde bijvoorbeeld de vliesgevel voor zilver- en goudsmid Ed Nobel te Spijkenisse.

Na naam te hebben gemaakt in Zeeland en Noord-Brabant levert het bedrijf nu door heel Nederland. “We bieden het complete pakket, kozijnen, maar ook beglazing, waterslagen, zetwerk, roosters, panelen ed. Ook de montage verzorgen wij zelf.” Hierbij staat hoogstaande kwaliteit centraal. 

“Onze producten voldoen aan het VMRG keurmerk, dat staat voor kwaliteit in de gevelbouw. Veel mensen kijken logischerwijs naar de prijs, maar kwaliteit en garantie zijn voor ons net zo belangrijk. Klanten zeggen regelmatig: jullie zijn af en toe wel iets duurder, maar de kwaliteit is gewoon erg goed.”

Hasselmeijer vervolgt: “Ons streven is om constant te verbeteren. Goemaat staat voor innovatie, zowel als het gaat om productie methoden als om de producten zelf. Vorig jaar investeerden wij in geautomatiseerde freesmachines, zodat meer bewerkingen machinaal gedaan konden worden. Ook werd toen een geautomatiseerde zaagmachine aangeschaft.” 

Zo blijft het bedrijf zich ontwikkelen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details