Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Geniet van mooie verlichting, met behoud van een strak plafond
De verdiepte inbouwspots kunnen eenvoudig in het gipsplafond en met stuc worden afgewerkt, met als resultaat een naadloze aansluiting tussen spot en plafond.

Geniet van mooie verlichting, met behoud van een strak plafond

Architecten zijn al jaren fan van trimless inbouwspots, ook wel verdiepte of frameless inbouwspots genoemd. Niet verwonderlijk, volgens Danny van Voorn en Danny Schaap, eigenaars van leverancier 2DM Products. “Deze verlichting heeft immers geen zichtbare buitenrand op het plafond. De verdiepte inbouwspots kunnen eenvoudig in het gipsplafond en met stuc worden afgewerkt, met als resultaat een naadloze aansluiting tussen spot en plafond. Zonder afgebrokkelde randen. Uniek aan de trimless LED-spots is bovendien dat er niet direct in de lichtbron wordt gekeken.”

“Onze verdiepte inbouwspots betreffen de nieuwste trimless LED-spots in hun soort. Dankzij een innovatieve en in eigen beheer ontwikkelde kunststof ring kunnen de spots eenvoudig, snel en direct tegen de gipsplaat gemonteerd worden, zonder hulpstukken. Slechts vier schroefjes zijn voldoende. Installatie en afmontage kunnen in één keer plaatsvinden, waardoor kostbare montagetijd wordt bespaard. Beschadigingen aan de ring tijdens het stucen zijn niet aan de orde. Hierdoor is het resultaat superstrak. Bovendien is de kunststof ring bestand tegen verkleuringen.” 

Particuliere en zakelijke klanten zijn verzekerd van een totaalpakket, inclusief lichtbron, armatuur, kunststof ring, montageschroeven, lasklemmen en montagehandleiding.

De trimless spots van 2DM Products zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, lichtbundels, helderheden, afmetingen en vormen (rond en vierkant). “Ons assortiment telt vele varianten, inclusief een mooie IP54 (spatwaterdichte en stofvrije) badkamervariant met een inbouwdiepte van slechts 45 mm en diverse spots met een GU10-aansluiting, waardoor de lamp zeer eenvoudig te wisselen is. De kunststof ring wordt geleverd in zwart of wit.”

Wie kiest voor de innovatieve spots van 2DM Products, kiest voor deskundig advies, snelle levering, niet goed geld terug garantie én de mogelijkheid tot een afspraak in de showroom in Wijk bij Duurstede. “Bovendien zijn particuliere en zakelijke klanten verzekerd van een totaalpakket, inclusief lichtbron, armatuur, kunststof ring, montageschroeven, lasklemmen en montagehandleiding.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details