Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Groene Akoestiek!

Groene Akoestiek!

De heilzame werking van natuurlijk groen!

Een goede ruimteakoestiek is  essentieel voor de geluidbeleving maar ook voor de spraakverstaanbaarheid én vormt een investering in gezondheid en welzijn op lange termijn!  Zeker in de utiliteitsbouw waar kennisoverdracht plaatsvindt of zorg word geleverd zijn geluidsabsorberende oplossing cruciaal voor het realiseren van een  gezonde leefomgeving,

Tegelijkertijd neemt de belangstelling voor natuurlijke materialen en “groen’ in de ruimte steeds meer toe. Geen wonder want de natuur heeft een enorm heilzame  uitwerking . Soundless Acoustics brengt deze elementen samen in een hoogwaardig akoestische oplossing met natuurlijk groen.

Soundblox in de strijd tegen  lawaaivervuiling

Soundblox akoestische betonblokken zijn speciaal ontworpen om nagalm in een ruimte te reduceren en hinderlijke nagalm zodanig te reduceren dat kennis beter wordt overgedragen en er een prettige geluidsbeleving ontstaat. Daarmee wordt de aandachtcurve van mensen in de ruimte verlengd, ziekteverzuim gereduceerd en herstel bevorderd.

Soundblox Groene wand

Soundblox zijn tevens beschikbaar met een natuurlijke, geconserveerde  mosbedekking die elke ontvangsthal, foyer of conference room een natuurlijke en bijzondere uitstraling geeft. De geluidsabsorberende en stabiele eigenschappen van Soundblox in combinatie met de natuurlijke uitstraling van de mos vormen samen een bijzondere synergie en ene bijzondere geluidsabsorberende oplossing.  Deze mos is volledig onderhoudsvrij, heeft geen water of daglicht nodig.

Groene panelen

Deze groene, geluidsabsorberende oplossing is ook mogelijk in de vorm van duurzame  panelen met akoestische backing die gemakkelijk tegen de muur kunnen worden geschroefd en waarmee een naadloze akoestische wand

Soundblox in de strijd tegen CO-2

Binnenkort komen wij met een nieuwe innovatie waarbij Soundblox op een CO-2 negatieve  manier zullen kunnen worden geproduceerd. Daarbij wordt actief CO-2 uit de lucht gewonnen en gebruikt bij de productie. Daarmee vormen Soundblox akoestische en vormen deze akoestische betonblokken niet alleen een oplossing in de strijd tegen lawaaivervuiling maar ook in de strijd tegen klimaatverandering! Wij komen hier nog uitgebreid op terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details