Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Hoogwaardige deurpanelen die altijd aan de vraag beantwoorden
LIGNUM-model 6497-89.

Hoogwaardige deurpanelen die altijd aan de vraag beantwoorden

Trendy hout en zwarte accenten

Sinds 1990 levert Polytec Nederland hoogwaardige kunststof- en aluminium deurpanelen. Het bedrijf garandeert dat elke klant de deur vindt die past bij zijn smaak, zijn huis en natuurlijk zijn budget. Centraal staat echter altijd de hoogwaardige kwaliteit.

Commercieel manager Petra Drijver: “Door de diverse kleur-, materiaal- en beglazingsmogelijkheden én de ruime keuze in deur-accessoires zoals de bijvoorbeeld de deurgrepen, kunnen onze klanten eigenlijk zelf hun deur ontwerpen.” 

De producten van Polytec Nederland zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam, onderhoudsarm en technisch doorontwikkeld. Ze worden met de modernste machines in Duitsland geproduceerd. “Stilstand is achteruitgang: met de moed om te veranderen zien we innovatie niet alleen als een nieuwe ontwikkeling, maar ook als kans op continue verbetering.”

Houtstructuren die in twee verschillende richtingen lopen geven een levendig en natuurlijk effect.

Houtdesign in zijn mooiste vorm

De populariteit van hout als bouwmateriaal blijft groeien. In de Art Decor-line serie van Polytec wordt de charme van vroegere tijden volgens Drijver tot uitdrukking gebracht: authentiek, natuurlijk en oorspronkelijk. 

“Dit is houtdesign in zijn mooiste vorm! In deze serie geven houtstructuren die in twee verschillende richtingen lopen, een levendig en natuurlijk effect. De V-groeven in diepzwart (RAL 9005), dragen bij aan een mooi accent en geven een bijzondere dieptewerking. Het resultaat is een vriendelijke, uitnodigende entree met een natuurlijke en zeer hoogwaardige uitstraling.”

Met de deurpanelen uit de LIGNUM-serie gaat het bedrijf nog een stapje verder. “Echt hout geeft door de natuurlijke kleuren, het gestructureerde oppervlak en de unieke nerf van het materiaal een hele bijzondere feel-good uitstraling. Dat geldt ook voor het LIGNUM-model 6497-89 (zie foto) met zijn opvallende echt eikenhouten oppervlak in een trendy vintage look. De naam LIGNUM staat voor een collectie hoogwaardige en exclusieve deurpanelen met een echt houten oppervlakte van geolied eikenhout en een rustieke oud-houtlook. De typische kenmerken van de fijne groeven en noesten versterken het onmiskenbare karakter van oud hout. Elk LIGNUM-deurpaneel heeft een unieke nerf en structuur, hierdoor is elk paneel echt uniek.” 

Door de natuurlijk uitstraling valt de LIGNUM-serie volgens Polytec zowel bij liefhebbers van echt hout als die van de vintage stijl in de smaak.

Model 2350-52_Art-Decor.

Afwerking in industrieel zwart.

Mat zwart is dé trend van tegenwoordig, het geeft de voordeur een industrieel karakter. Daarom zijn zowel de verfijnde lisenen als de smalle stooplaat zijn nu ook in mat zwart RAL 9005 beschikbaar. 

Drijver: “De zwarte lisenen liggen verzonken in het paneel waardoor ze makkelijk te onderhouden zijn. Deze moderne voordeurpanelen met stoere look voldoen aan alle eisen op het gebied van functionaliteit en design, esthetiek, duurzaamheid, energiezuinigheid en veiligheid. Tevens is al het deurbeslag te verkrijgen in de mat zwarte coating voor de finishing touch van de voordeur.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details