Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Italiaans design van hoge kwaliteit

Italiaans design van hoge kwaliteit

Onderscheiden met kleurrijk deurbeslag

In 2022 mocht Finterio twee nieuwe merken toevoegen aan het assortiment van deur- en meubelbeslag. De invoerder en verdeler verwelkomde onder andere het Italiaanse Colombo Design. 

“Het merk Colombo Design is één van de grootste merken in de designwereld van Italië”, zegt bedrijfsvoerder Luc Denys. “Ik kende het merk al meer dan dertig jaar. Colombo onderscheidt zich qua design, afwerking en kwaliteit. Op iedere afwerking geeft het bedrijf 10 jaar garantie, dat is uniek. Op alles wat PVD is geven ze 30 jaar garantie.” Toen Colombo Design op zoek was naar een nieuwe vertegenwoordiging, ontstonden gesprekken met Finterio. “Wij oriënteren ons altijd op mooie merken. We zijn erg blij met onze samenwerking. Samen kunnen we het gamma verder uitbouwen. Momenteel voorzien wij verschillende vakhandels van nieuwe presentaties.”

Meekleuren met de deur

Colombo Design is een fris, op design gericht familiebedrijf. Finterio vertegenwoordigt zowel het Colombo merk zelf als Antologhia. “Dit is het meer klassieke merk van handgemaakte krukken.” Binnen Colombo Design bevindt zich onder meer de Mood
Collection. “Deze krukken in 12 verschillende kleuren maken het mogelijk om mooi mee te kleuren met de omgeving of de deur. Ik dacht hierbij meteen aan een kleuterschool, waarbij de leerlingen hun klas kunnen herkennen aan de kleur van de deurklink. Ook voor architecten biedt deze serie veel
mogelijkheden. Hiermee voeg je echt iets extra’s toe aan je ontwerp.” 

Colombo Palatino, van het merk Antologhia.

De Mood Collection bestaat uit krukken voor draai-, schuifdeuren en ramen. De deurkrukken en schuifdeurgrepen zijn verkrijgbaar met een rond of vierkant rozet.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details