Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Less energy, more light
De (nieuwe) downlights lenen zich voor gebruik in tal van projecten.

Less energy, more light

Wie Integratech niet kent en zich verdiept in de geschiedenis en de visie van de firma, zal ongetwijfeld verbaasd opkijken van het afgelegde traject en de verwezenlijkingen onderweg. Vanaf dag één, in het jaar 2009, hanteert de firma een duidelijke visie. Met duurzame en energiezuinige oplossingen wil ze dé flexibele verlichtingspartner zijn en blijven voor installateurs en lichtplanners. Functionele LED-verlichting (eenvoudig te installeren en met sterke productperformantie) en een uitstekende service voor, tijdens en na de installatie waren, zijn én blijven de drie speerpunten van Integratech. 

“Sinds 2017 maken we deel uit van de Delta Light Group”, klinkt het in Scherpenheuvel, de thuisbasis van Integratech. “Door onze krachten te bundelen met een vooraanstaande wereldwijde speler kunnen wij terugvallen op een brede expertise en een ijzersterke reputatie.”

Integratech lanceerde onlangs de 12e editie van haar catalogus.

De lat steeds hoger

Less energy, more light, zo luidt de tagline van Integratech. Ook op de nieuwe catalogus staat het, net als bij alle voorgaande, prominent in beeld. “Recent rolde de twaalfde editie van onze catalogus van de persen, met heel wat nieuwigheden en updates, uiteraard. We leggen onze lat steeds wat hoger, terwijl we de drempel voor de installateur steeds lager maken. Zo wordt duurzamer nog duurzamer. Dat zien we bijvoorbeeld mooi terug bij ons volledig vernieuwde gamma tracklights. Alle toestellen in deze reeks beschikken over een hoge CRI-waarde voor een natuurgetrouwe kleurweergave. Het moderne design past perfect voor de verlichting van stijlvolle winkels en showrooms.”

Integratech integreert vanaf heden de flikkervrije Osram driver in de Powergear track adapter. Door de driver weg te halen uit de armatuur wordt de koeling van de verlichtingsarmatuur nog efficiënter, wat resulteert in een nog langere levensduur van het toestel. Een toevoeging aan het gamma tracklights waar Integratech veel van verwacht, betreft de F2 track light, het kleine broertje van de populaire F1 track light. Ook de superslanke Linear-track komt met de nodige verwachtingen. 

“Met verschillende beschikbare vermogens en lenzen kunnen onze tracklights vlot en modulair worden ingezet in winkels van uiteenlopende oppervlaktes of met verschillende plafondhoogtes.”

Modern design, makkelijk te installeren.

Ook meer downlights

Ook het gamma LED downlights kent een aanzienlijke update en uitbreiding. Drie gloednieuwe armaturen vervoegen de rangen. Een beperkte inbouwhoogte? Een verblindingsvrije oplossing nodig? Strak en subtiel qua esthetiek? Het gamma downlights van Integratech bevat voor al deze vragen een oplossing. Stevige montageclips en een connectiebox voor een snelle in/uit-bekabeling helpen de installateurs een handje. Integratech: “Er kan steeds gekozen worden voor een niet-dimbare driver of een UNIDRIVER met amplitudedimming. Deze laatste heeft als groot voordeel dat flikkering of stroboscopisch effect geen schijn van kans hebben. Het resultaat is een visueel onberispelijke en veilige LED-verlichting.”

Service

Eén van de drie pijlers in de Integratech-visie betreft de service voor, tijdens en na de installatie. Maatwerk voor elk specifiek project, inclusief gratis lichtstudie, en de onmiddellijke leverbaarheid uit voorraad van elk product zijn slechts enkele van de ontwikkelde diensten. De experts staan klaar om samen met u de beste oplossing uit te werken.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details