Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
LIGHT JUST GOT SMARTER

LIGHT JUST GOT SMARTER

SMART FLUX TONE

Een borrel met vrienden? Een etentje met familie of een groot feest in je tuin? Om de juiste sfeer te creëren speelt licht een belangrijke rol. Een nog grotere rol is weggelegd voor kleur. Met de slimme verlichting van in-lite combineer je die sfeer met kleur uiterst gemakkelijk. Light just got smarter: in-lite heeft de perfecte buitenverlichting die je flexibel aanpast en waarmee je zelf bepaalt welke sfeer jij prettig vindt. Wij geloven dan ook dat de mogelijkheden van licht oneindig zijn. En daarom blijven we ontdekken, innoveren en creëren. Net zoals met SMART FLUX TONE. Onze nieuwste aanwinst op het gebied van Smart én Tone in één.

KLEURVERLICHTING

Smart Tone-armaturen hebben naast het vertrouwde Warm White licht ook smaakvolle andere kleuren. Of beter gezegd: elke kleur die jij wenst, in elke setting die jij wenst.

· Te bedienen via de kleurcirkel in de app
· Alle gewenste kleuren mogelijk
· In te stellen op het vertrouwde Warm White licht

SCENES VOOR JOUW SMART TONE BUITENLAMPEN

Tone-tuinverlichting van in-lite voegt sfeer toe aan jouw buitenruimte. Niet de armaturen of stijl van je tuin, maar juist de kleuren laten zien wat je stemming is. Die stemming stel je tegenwoordig gemakkelijk in via ‘scenes’ in de app. In de mood voor een lounge-avond? Een feestje? Of zelfs je kleuren instellen aan de hand van het seizoen? Alles kan! Sla de instellingen op en kies deze Scene wanneer je maar wil. Of – als je het lastig vindt om de juiste kleuren te kiezen – gebruik dan de vooringestelde templates. Het instellen van je buitenverlichting was nog nooit zo gemakkelijk.

SMART FLUX TONE

Deze grondspot is de eerste die je zowel moeiteloos dimt als instelt in de kleur die je wil. Naast een scala aan kleuren, kies je in de app met hetzelfde gemak voor het bekende Warm White licht door de RGBWled. Daarnaast heeft SMART FLUX TONE een KILLFLASH, zodat het licht subtieler is en daardoor minder fel schijnt. SMART FLUX TONE is te combineren met de andere SMART-armaturen en in te stellen via de in-lite app.

ONZE VISIE: BEN CREATIEF, MAAR SMAAKVOL

Het gebruiken van kleurverlichting is sfeervol, maar kan ook snel te veel zijn. Te veel kleur is namelijk niet meer smaakvol, maar overweldigend. De juiste sterkte van het licht en kleur stel je in door kleurverlichting te combineren met Warm White licht. Hierdoor creëer je met de Tone-buitenverlichting een ‘extra laag’ in de tuin. Verlichting dat op speciale momenten een extra dimensie geeft aan je buitenruimte zoals een zit- of loungehoek, je overkapping of je buitenkeuken. Wanneer je kleurverlichting toepast op planten of bomen komen de kleuren niet mooi uit. Wat groen is, blijft dus groen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details