Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Maatwerk (bedrijfs)deuren voor ieder project
Op de website van DAMM Deurentechniek kunnen architecten, aannemers en eindklanten tal van producten en referentieprojecten bekijken.

Maatwerk (bedrijfs)deuren voor ieder project

“Wij leveren zowel aan aannemerspartijen, bedrijven en particuliere klanten, van woningbouw tot utiliteit en van de agrarische tot brandwerende sector”, vertelt DGA Edwin van Overbeeke. “Zeer populair in de industriebouw en agrarische sector zijn onze overheaddeuren, die in alle mogelijke maatvoeringen, stijlen en kleuren geleverd kunnen worden. Naar wens zijn bovendien speciale uitvoeringen mogelijk, met uitstekende brandwerende eigenschappen, hoge thermische en akoestische isolatiewaardes, grote glasoppervlakken en/of speciale structuurafwerkingen. Zelfs voor specifieke inbouwsituaties draaien onze deurspecialisten hun hand niet om.”

Ongekende ontwerpvrijheid

Ook is DAMM Deurentechniek al meer dan 35 jaar leverancier van diverse typen schuifdeuren, van groot tot klein en in alle mogelijke materialen, stijlen en afwerkingen. “Doordat we onze schuifdeuren zelf engineeren, ontstaat een ongekende ontwerpvrijheid”, benadrukt Van Overbeeke. “Van vliegtuighangar tot botenloods of agrarische schuur: voor elk gebouw en elke vraag bieden we een passende oplossing. Doordat we de schuifdeuren ook als bouwpakket kunnen leveren, zijn de producten bovendien zeer geschikt voor de exportmarkt.”

Op de website van DAMM Deurentechniek kunnen architecten, aannemers en eindklanten het brede aanbod (bedrijfs)deuren en specials bekijken én de technische specificaties downloaden. Ook zijn hier tal van referentieprojecten te vinden.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details