Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Meer dan alleen een trap
Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens.

Meer dan alleen een trap

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens. De dienstverlening gaat echter verder. Ook de montage en traprandaftimmering kan volledig door Hoograven worden verzorgd. En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen bewoners en/of eindgebruikers zelfs (trappen)verf met korting bestellen of een upgrade laten uitvoeren.

Out of the box denken, dat is waar wij op inzetten, zegt Nick Dix van Hoograven Traptechniek. “We willen méér bieden dan alleen een trap. We zijn goed ingericht op de productie van standaard trappen, vuren trappen, die we behandelen met een witte grondverf en desgewenst ook monteren. Onze trappen worden zoveel mogelijk kant-en-klaar onder geconditioneerde omstandigheden geprefabriceerd, zodat de trap op locatie ingehesen kan worden en door slechts één monteur op een Arbovriendelijke manier gesteld kan worden. Daarnaast bieden we zogenaamde afbouwpakketten, waarbij we naast het plaatsen van de trap ook de traprandaftimmering meenemen, de montage van muurleuningen, hekwerken, enz.”

Aangezien een trap vaak in de ruwbouwfase wordt gebruikt voor ‘bouwverkeer’ wordt elke traptrede standaard voorzien van een hardboard bescherming. Tijdelijk biedt Hoograven bij het afsluiten van een order ook een gratis hoekprofielbescherming aan voor het beschermen van de twee trapspillen. 

Dix: “En alsof dat nog niet genoeg is, maken we de bewoners via een sticker op het bovenste stootbord erop attent om via Hoograven met korting (trappen)verf te bestellen of zelfs een upgrade te laten doorvoeren binnen één dag. Zie het als een stukje toegevoegde waarde richting aannemers, zodat ook zij zich kunnen onderscheiden.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details