Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Metaallook coating brengt stalen deuren tot leven
De Royor coatings zijn ontwikkeld als exclusief alternatief voor poedercoaten en geven stalen binnendeuren een authentieke en chique metaaluitstraling.

Metaallook coating brengt stalen deuren tot leven

Alternatief voor poedercoating

Stalen deuren. Tijdloos design. De stalen binnendeuren van De Rooy Metaaldesign zijn een verrijking in elke woning, bedrijfsruimte en horecagelegenheid. “Dankzij onze stalen deuren kunnen woon-, werk- en verblijfsruimtes stijlvol, efficiënt en geluidswerend worden afgesloten, terwijl transparante glasvullingen een optimale (dag)lichttoetreding en mooie zichtlijnen garanderen”, vertelt eigenaar Marein de Rooy. 

“Om dit ruimtelijke effect te versterken, kiezen veel mensen voor zwarte deurafwerkingen. In onze showroom zien we bovendien een groeiende vraag om metaallook coatings, die voor een gevoel van luxe en klasse zorgen. Speciaal hiervoor ontwikkelden wij onze Royor collectie; een exclusieve en elegante collectie coatings waarin koper, brons of messing is verwerkt.”

De richtingloos geborstelde afwerking van ‘brushed’ Royor garant staat voor een zachte look & feel.

Authentiek en chique

De Royor coatings zijn ontwikkeld als exclusief alternatief voor poedercoaten en geven stalen binnendeuren een authentieke en chique metaaluitstraling. “Onze stalen deuren met Royor coating zien er niet alleen prachtig, levendig en warm uit, maar zijn ook van uitstekende kwaliteit”, benadrukt De Rooy. “De coatings worden op ambachtelijke wijze en met de hand aangebracht. Hierbij hebben (interieur)architecten en eindgebruikers keuze uit een ‘striped’ of ‘brushed’ afwerking. In de ‘striped’ Royor zijn duidelijke strepen te zien, die doen denken aan lange penseelstrepen, terwijl de richtingloos geborstelde afwerking van ‘brushed’ Royor garant staat voor een zachtere look & feel.”

Elke deur is uniek

De edele Royor coatings in Copper (koper), Bronze (brons) en Brass (messing) kunnen op alle stalen binnendeuren van De Rooy Metaaldesign worden aangebracht. Van taatsdeuren tot scharnierdeuren en schuifdeuren. “Doordat alle coatings maatwerk zijn, is elke stalen deur uniek”, aldus De Rooy. “Onze deuren met Royor coating passen perfect in moderne interieurs met strakke lijnen, maar zijn ook uitstekend toe te passen in landelijke en klassieke woon-, werk- en verblijfsruimtes. Samen met de (interieur)architect en eindgebruiker bepalen wij graag het juiste deurdesign, de juiste metaalkleur én de juiste eindafwerking voor elk project. Voor de montage kunnen zij bovendien vertrouwen op ons eigen team van ervaren monteurs, waardoor ook op dit vlak een hoge kwaliteit wordt geborgd.”

De Royor collectie is een exclusieve en elegante collectie coatings waarin koper, brons of messing is verwerkt

Ervaar de nieuwe coatings zelf!

De Royor coatings zijn begin dit jaar geïntroduceerd. “In samenwerking met een aantal architecten hebben wij een uitgebreid testtraject doorlopen”, vertelt De Rooy. “En inmiddels zijn ook de eerste projecten gerealiseerd. De reacties vanuit de markt zijn overweldigend. We verwachten daarom veel van deze nieuwe coatings.” 

Wilt u de exclusieve Royor coatings zelf zien, voelen en beleven? U bent van harte welkom in de showroom van De Rooy Metaaldesign in Veenendaal.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details