Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Modern matzwart deurbeslag voor appartementen Parklane Residences in Den Haag
De matzwarte Bau-stil deurkrukken passen qua stijl uitstekend bij de zakelijk-expressionistische stijl van het appartementencomplex.

Modern matzwart deurbeslag voor appartementen Parklane Residences in Den Haag

De luxueuze appartementen worden verhuurd met prijzen die variëren tussen de € 1.500 en € 4.000 en zijn gesitueerd in één van de fraaiste villawijken van Den Haag: het Van Stolkpark.

Bauhaus, maar toch modern

Het appartementencomplex aan de Van Stolkweg in Den Haag is in 1928 ontworpen door architect Willem Verschoor in de zakelijk-expressionistische stijl. De stijlkenmerken daarvan zijn bij de renovatie in volle glorie hersteld en zelfs versterkt door Fokkema & Partners Architecten uit Delft. 

Tegelijkertijd is ervoor gezorgd dat het gebouw toekomstbestendig is. Iedere woning is uniek en heeft een lay-out die aansluit bij de vorm van het gebouw. Vanzelfsprekend voldoen de 43 appartementen aan alle comforteisen van de huidige tijd. 

Intersteel leverde ook het zwarte veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk.

Voor het deurbeslag heeft interieurarchitecte Saskia Roelofs-De Tombe geadviseerd om gebruik te maken van de Living Black-lijn van Intersteel. Roelofs-De Tombe: “De matzwarte Bau-stil deurkrukken passen qua stijl uitstekend bij de zakelijk-expressionistische stijl van het appartementencomplex. Ze hebben mooie rechte hoeken en een moderne zwarte finish. Het is Bauhaus, maar toch modern.” 

Intersteel leverde ook het zwarte veiligheidsbeslag met SKG*** keurmerk en de geborstelde rvs paumelle-scharnieren die bijdragen aan een stijlvolle, luxe uitstraling.

Over Intersteel

Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. 

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern en strak, landelijk en klassiek of vintage en retro. De lijnen, die zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur-gerelateerde producten als in eigen beheer worden ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar ze zijn telkens sfeer-ondersteunend aanwezig.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details