Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuw: Berkvens Slim Frame® glaslatten

Nieuw: Berkvens Slim Frame® glaslatten

Deuren met slanke glaslatten voor een strak design

Berkvens voorziet vanaf 1 juni 2020 haar Berkopal HPL deuren van Slim Frame® glaslatten. Deze slanke glaslat vervangt de bekende, dik opliggende glaslat. Slim Frame® glaslatten zijn verkrijgbaar in twee varianten: Colour en Wood en zorgen door de kleinere afmeting voor een strakker design. 

Glas in deuren betekent, naast meer lichtinval, vaak ook prominente glaslatten. Berkvens Deursystemen voorziet daarom haar deuren van een slanke glaslatconstructie onder de noemer Slim Frame®.

Colour en Wood

Slim Frame® komt in twee varianten: Colour en Wood. De Slim Frame® Colour glaslatten zijn vervaardigd van door en door gekleurd polyurethaan. Dit materiaal is fraai, esthetisch, kleurvast (Uv-bestendig) en onderhoudsvrij. De schroeven in de glaslatten zijn uitgevoerd in dezelfde kleur als de glaslat. De Slim Frame® Wood zijn glaslatten uitgevoerd in transparant gevernist roodhout.

Droog beglazingssysteem

De slanke glaslatten worden geleverd in combinatie met gemonteerd glas in een droog beglazingssysteem. Dankzij de toepassing van beglazingsrubber zijn de glaslatten eenvoudig te demonteren bij ruitbreuk. Eenvoudige demontage maakt de slanke Slim Frame® glaslat ook uitermate daarom geschikt voor circulair bouwen.

Ook voor brand-, geluid- en inbraakwerende deuren

Slim Frame® is verkrijgbaar voor standaard Berkvensdeuren en voor de brand-, geluid- en inbraakwerende deuren. In dat laatste geval wordt de glasopening voorzien van een glaskader om de juiste montage te borgen. Vanzelfsprekend voldoet Berkvens met de Slim Frame® glaslatten aan alle eisen van het Bouwbesluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details