Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuwe mogelijkheden en meer kleuren. Stijlvol en kleurrijk sanitair
Artis in Sage Green.

Nieuwe mogelijkheden en meer kleuren. Stijlvol en kleurrijk sanitair

Villeroy & Boch blijft vernieuwen. Het bedrijf frist bestaande collecties op en komt met volledig nieuwe series voor nog meer keuzemogelijkheden en een aantrekkelijk design in de badkamer.

De populaire Loop & Friends wastafelcollectie is onlangs vernieuwd. De nieuwe wastafels hebben een moderne, organische vormgeving en zijn gemaakt van het premium materiaal TitanCeram. Voor het eerst zijn de wastafels in fullcolour leverbaar, in matte tinten als Ebony (mat zwart), Graphite (mat grijs) en Almond (beige mat) en in de wittinten White Alpin (glans) en Stone White (mat). Marketing manager Sjennine ten Brinke: “De ruime keuze aan vormen (rechthoekig, ovaal en rond) en plaatsingsmogelijkheden, zoals opbouw, inbouw en onderbouw, bieden veel mogelijkheden.”

Het TwistFlush toilet.

Back-to-wall baden

Helemaal nieuw in de Loop & Friends collectie zijn back-to-wall ligbaden van acryl, met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Deze baden zijn verkrijgbaar met een rechthoekige en ovale binnenvorm, passend bij de wastafels, te plaatsen tegen een wand of rechts of links in een hoek. De baden zijn verkrijgbaar in White Alpin en de ovale versie ook in Stone White. 

“De buitenzijde van de baden kan worden uitgevoerd in elke gewenste kleur dankzij Colour on Demand. Loop & Friends is een aantrekkelijke mainstream collectie gemaakt van hoogwaardige materialen en met een moderne uitstraling en is daardoor breed toepasbaar in woningen en publieke ruimtes.”

Een nog ruimere kleurkeuze biedt de Artis collectie. De negen BiColour kleuren van de Artis opzetkommen spelen in op de huidige interieurtrends. Zij zijn ontwikkeld door designer Gesa Hansen.

“Kleur is voor mij de ziel van een product”, beschrijft ze. “Het kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen.” Met de nieuwe kleuren Bordeaux, Rust, Sage Green en Indian Summer kan een accent worden aangebracht in elke sanitaire ruimte. De ronde, vierkante, rechthoekige of ovale Artis opzetkommen zijn leverbaar in BiColour; de binnenzijde is glanzend White Alpin en de buitenzijde in een zijdeglans kleur.

Time for a Twist!

Het toilet uit de nieuwe Subway 3.0 collectie van Villeroy & Boch heeft een nieuw, innovatief spoelsysteem, TwistFlush. Een gecontroleerde stroom van wervelend water genereert een krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde wordt schoongespoeld. Dankzij de gladde en strakke wanden kan vuil zich bovendien nauwelijks hechten. Een toiletborstel is nauwelijks meer nodig. Een TwistFlush toilet heeft slechts 4,5 liter water nodig voor een grote spoeling en 3 liter voor een kleine. Omdat deze zo krachtig is, is één spoeling meestal voldoende, wat water bespaart. Optioneel is het toilet verkrijgbaar met CeramicPlus; een toplaag die schoonmaken nog eenvoudiger maakt en AntiBac vermindert de bacteriëngroei zelfs met 99,9%. Het Subway 3.0 toilet is glanzend of mat wit en beschikbaar als wand- als staand closet.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details