Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuwe showroom voor architecten in Madrid

Nieuwe showroom voor architecten in Madrid

Parador gaat de klanten in de projectsector in Spanje op een nieuwe manier aanspreken: De vloerenproducent uit Coesfeld presenteert zijn hoogwaardige vloeren in de buitengewone ambiance van een historische stadsvilla in het hart van de hoofdstad Madrid.

In een exclusief historisch pand is een showroom van bijzondere aard gecreëerd: Moderne designklassiekers gecombineerd met strakke presentatiemeubels in donkere houttinten vormen de sfeervolle achtergrond voor de vloeren. Grote videoschermen met productinformatie, uitstalruimtes voor vloerstalen en natuurlijk de highlights uit het Parador vloerenassortiment brengen de bezoekers dichter bij de merk- en productwereld van de vloerenfabrikant – inspirerend en merkopbouwend, informatief en aangepast aan de behoeften van architecten.

Naast de permanente tentoonstelling, die zich over 150m² uitstrekt, zullen Parador en zijn Spaanse verkooppartner Floter in de toekomst regelmatig architecten op evenementen uitnodigen om de contract business in Spanje verder te intensiveren.

Over het bedrijf Parador

Sinds de oprichting in 1977 is Parador GmbH uitgegroeid tot het toonaangevende merk voor hoogwaardige producten voor vloer- en wanddesign. Het assortiment omvat parket-, laminaat- en designvloeren, evenals wand- en plafondpanelen, die worden vervaardigd in de Duitse hoofdvestiging in Coesfeld en de Oostenrijkse productievestiging in Güssing.

Parador werd voor zijn uitstekende productdesign al meermaals bekroond met internationale prijzen; waaronder de red dot design award, de Interior Innovation Award en de German Design Award.

Als traditioneel houtverwerkend bedrijf zet Parador zich in voor een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen en stelt het ecologische normen op het gebied van materialen, productie, verpakking en logistiek.

Sinds juli 2018 is HIL Limited, een dochteronderneming van de CK Birla Group, aandeelhouder van Parador. HIL Limited is de toonaangevende producent van bouwmaterialen en componenten in India.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details