Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Nieuwe versie modelleersoftware nu ook beschikbaar voor Nederland en Vlaanderen
Wolf Point East, ook ontworpen met Archicad | Pappageorge Haymes Partners Architects, USA. (Beeld: © Pappageorge Haymes)

Nieuwe versie modelleersoftware nu ook beschikbaar voor Nederland en Vlaanderen

Succesvolle introductie op Architect@Work

“Stay focused, design more, is dan ook het credo”, zegt Michelle. “Het is onze absolute ambitie om tijdwinst voor architecten te genereren. Dat is de dag van vandaag geen overbodige luxe. De meest recente versie van Archicad speelt met nieuwe features dan ook handig in op die grote wens vanuit de markt.”

Michelle legt uit dat KUBUS in Rotterdam Ahoy aanwezig was om – hoe kan het ook anders – vooral heel veel van Archicad 26 te laten zien. “Op onze stand hadden we een groot scherm geplaatst, waar we de verbeteringen binnen Archicad 26 goed konden tonen. Zo werd het voor de bezoekers heel tastbaar. En dat bleek wel uit de reacties.”

Als Michelle wordt gevraagd wat heel concreet de belangrijkste verbeteringen zijn in deze versie, dan legt ze uit dat Graphisoft, de ontwikkelaar van Archicad, verbeteringen heeft doorgevoerd op vier vlakken, namelijk het ontwerpen, visualiseren, documenteren en samenwerken. “Door te focussen op deze vier pijlers, zorgt Graphisoft ervoor dat er voor elke architect ergens tijdwinst te boeken valt. Bovendien is het dankzij deze verbeteringen nóg eenvoudiger geworden om grote projecten te beheren en samen te werken met andere partijen.”

“Ook is er een nieuwe versie van onze Archicad KeyMember Editie”, legt Michelle uit. “KUBUS heeft bijvoorbeeld gezorgd voor een compleet vernieuwde bibliotheek, die goed inspeelt op de Nederlandse en Vlaamse markt. Ook specifieke workflows voor het samenwerken met andere partijen én duurzaamheid zijn in deze versie inbegrepen.”

Michelle kan zich bijna niet voorstellen dat er nog architecten zijn die in 2D werken. “Juist die mensen willen we graag interesseren om eens kennis te komen maken”, zegt ze. “Ze zullen positief verbaasd zijn over wat er allemaal in 3D mogelijk is én hoe gebruiksvriendelijk Archicad is. Al diegenen die ons bezochten in Rotterdam, trokken sowieso dezelfde conclusie: het was een nuttig en inspirerend bezoek!”

KUBUS, verdeler van Archicad in Nederland en Vlaanderen, nodigt architecten, die niet in de gelegenheid waren om Architect@Work te bezoeken, contact op te nemen voor een demonstratie. Kijk op op onze site en plan een demo in.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details