Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Prachtige nieuwe range poedercoatings:

Prachtige nieuwe range poedercoatings:

Een hoogwaardige en duurzame poedercoating voor staal en aluminium dat de uitstraling van geanodiseerd aluminium combineert met álle voordelen van een milieuvriendelijke poedercoating. Dat is SuprAnodic, de nieuwste telg in de collectie van EUROLACKE.

SuprAnodic is geschikt voor staal en aluminium en garandeert de uitstraling van geanodiseerd aluminium, met alle voordelen van een poedercoating.

EUROLACKE, opgericht in 1984, vertegenwoordigt de ALESTA® poedercoatings van Axalta Coating Systems in Nederland. “Vanuit Tiel belevert en ondersteunt een zeer vakkundig en servicegericht team van medewerkers bedrijven in alle disciplines. Van gevelbouw, interieurbouw en (straat)meubilair tot en met winkelinrichting, klimaatbeheersing, bouw en industrie”, vertelt directeur John Theewis. “Of het nu gaat om decoratieve producten of functionele poedercoatings, voor toepassing op staal of aluminium: met een zeer breed leveringsprogramma biedt EUROLACKE voor iedere marktvraag een passende oplossing. In ons magazijn in Tiel liggen meer dan 1.200 coatingproducten standaard op voorraad, waardoor we leveringen binnen 24 uur kunnen garanderen. Ook bij verpakkingen van slechts één kilo. We beschikken bovendien over een Experience Center waar we architecten, designers, ontwerpers én eigen klanten informeren over zowel de esthetische als technische eigenschappen van onze poedercoatsystemen. In onze eigen poedercoatinstallatie kunnen we tests uitvoeren en demomateriaal coaten. Daarnaast verzorgen we diverse opleidingen waarin alle facetten van poedercoating aan bod komen. Van productsamenstelling tot en met applicatie, waarmee een duurzaam eindproduct wordt geborgd.”

Vita, Manchester, UK | 5 Plus Architects Manchester​. (Beeld: ©Adrian Lambert)

Uitstekend kleur- en glansbehoud

Speciaal voor buitentoepassingen levert EUROLACKE SuperDurable poedercoatings die een uitstekend kleur- en glansbehoud garanderen. De poedercoatings zijn geformuleerd uit een uiterst duurzaam polyesterharssysteem, hoogwaardige pigmenten en stabilisatoren en verkrijgbaar in een fijnstructuur, mat, zijdeglans en hoogglans finish. Naast een uitgebreid gamma RAL-kleuren hebben afnemers keuze uit speciale kleuren en effecten, waarop tot 25 jaar kleur- en glansgarantie wordt gegeven. De producten zijn Qualicoat klasse II, GSB Master en AAMA 2604 gecertificeerd. 

Sublieme anodisatielook

De nieuwste telg binnen de SuperDurable-collectie is SuprAnodic. “SuprAnodic is geschikt voor staal en aluminium en garandeert de uitstraling van geanodiseerd aluminium, met alle voordelen van een poedercoating”, aldus Theewis. “De coatings zijn vervaardigd volgens de allernieuwste bondingtechnologie. Dit zorgt voor optische diepte en een subliem metallic effect. De 22 anodisatiekleuren uit de collectie bedekken eventuele oppervlakteonzuiverheden en hebben een uitermate consistente kwaliteit tussen de verschillende batches. Het resultaat zijn homogene en duurzame oppervlakken en een ongekende creatieve vrijheid. Bovendien overtuigt SuprAnodic door een uitstekende UV- en weersbestendigheid, slijt-, kras- en stootvastheid en flexibiliteit. De coatings zijn vrij van oplosmiddelen en vluchtige stoffen, terugwinbaar en daarmee een milieuvriendelijke keuze.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details