Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Interieur

Presentatie van innovatieve wandbekleding voor interieurdesign

FX_X-SKIN_AMB-BOUTIQUE-APARTMENT_BROMO+JAIPUR_ALTA_V2(ENT_ID=32

Tekst | ARPA Benelux

Beeld | ARPA Benelux

17 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

FENIX®-materialen worden ontwikkeld met een bijzondere productopbouw en uitvoering mede door de duurzaamheidsstrategie op lange termijn van Arpa. Het verkleinen van de carbon footprint is een belangrijk onderdeel van dit beleid. Vanaf eind 2021 zijn de innovatieve materialen van FENIX CO2-neutraal.  

Een ander belangrijk element van de duurzaamheidsstrategie van FENIX is het aanbieden van hoogwaardige, duurzame materialen met een lange levensduur. Hoe langer ze meegaan, hoe langer de periode om de milieu-impact te spreiden die gepaard gaat met de productie van grondstoffen en het fabricageproces. Een lange levensduur beperkt de behoefte aan vervanging, wat zich vertaalt in minder gebruik van hulpbronnen, minder uitstoot en minder afval. 

Op Architect@work toont FENIX een nieuwe productlijn, zijn laatste innovatie: X-KIN® de innovatieve wandbekleding voor interieurdesign.  

X-KIN is een flexibel oppervlaktemateriaal dat op binnenmuren kan worden aangebracht, net als behang. X-KIN is een uitbreiding van het FENIX-systeem en toont de filosofie van continue materiaalontwikkeling in combinatie met dunnere diktes zodat minder grondstoffen nodig zijn. Het is uiterst mat, voelt ongelooflijk zacht aan, is vingerafdrukbestendig en heeft een uitstekende kleurvastheid.  Het is verkrijgbaar in vier tinten die harmonieus passen bij de kleuren van de innovatieve materialen van FENIX: Rosso Jaipur, Verde Comodoro, Grigio Londra en Grigio Bromo.  

X-KIN by FENIX is ontworpen voor muren en bijzondere architectonische elementen én versterkt de veelzijdige toepassingen en mogelijkheden van FENIX door veelvoudige combinaties tussen haar innovatieve materialen. Dankzij de gepatenteerde technologie combineert X-KIN esthetische schoonheid met technische prestaties, waardoor een unieke en persoonlijke sfeer wordt gecreëerd. Conclusie? Beschouw het als een opwindend nieuw wandbekledingssysteem dat speciaal is ontwikkeld voor interieurs.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details