Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Shaw Contract introduceert New Path – een gesloten lus-collectie.

Shaw Contract introduceert New Path – een gesloten lus-collectie.

New Path is de nieuwste collectie tapijttegels van de ontwerper-fabrikant van vloerbekleding Shaw Contract EMEA. De nieuwe collectie luidt de volgende stap in op Shaws weg naar vermindering van de CO2-uitstoot, met de introductie van Shaws innovatieve nieuwe EcoWorx S™ backing.

Geïnspireerd door ervaring, gemeenschap en diversiteit bevordert de nieuwe cradle to cradle silver gecertificeerde® New Path-collectie een gevoel van samenhorigheid en engagement in de ruimtes waarin we werken, leren en samenwerken.

Tal van creatieve mogelijkheden

De nieuwe collectie is verkrijgbaar als 50×50 cm tapijttegel in drie unieke stijlen, Upbeat, Positive en Poised. Ze biedt ontwerpers een keuze aan adaptieve vormen, golvende lijnen en organische vormen. Verkrijgbaar in 12 kleuren, elke stijl kan afzonderlijk of in harmonieuze samenwerking worden gebruikt voor de creatie van kalmerende of stimulerende schema’s.

New Path op EcoWorx S™ wordt geproduceerd in de koolstofneutrale fabriek van Shaw in Schotland. Dit gebeurt met 100% elektriciteit uit hernieuwbare bronnen en voldoet volledig aan de principes van de circulaire economie met de gebruijk van Shaws Q100 EcoSolution™ in de massa geverfd nylon, gemaakt van 100% gerecyclede nylonvezel.

De lus sluiten

Nieuwe Path tapijttegels met EcoWorx S™-backing zijn ontworpen met het oog op een grotere duurzaamheid in veeleisende omgevingen. De EcoWorx S™-backing is gemaakt van een thermoplastische polyolefine samenstelling, bevat geen bitumen, en is 50% lichter dan andere backings.

Dit product is Gesloten lus recyclebaar. Aan het einde van de levensduur wordt de nieuwe pad op de EcoWorx S™ tapijttegel de grondstof voor zijn eigen productie. De volledige tapijttegel kan worden teruggestuurd naar Shaw Contract in het kader van zijn Re[TURN] terugroepingsprogramma. Als u de tegel terugstuurt naar Shaw, maakt u deel uit van de gesloten levenscyclus.

Gezonde omgevingen

New Path is Indoor Air Comfort Gold gecertificeerd® voor producten met een lage uitstoot en voldoet daarmee aan de hoogste Eurofins-normen voor lage productemissies. . Hieruit blijkt dat Shaw zich richt op kwaliteit en dat het bedrijf bijdraagt aan een gezonder binnenklimaat.

De collectie is geoptimaliseerd voor een lage koolstofuitstoot en heeft een levenslange beperkte commerciële garantie.
De New Path-collectie op EcoWorx S™ backing is nu te zien in de showroom van Shaw Contract in Oosterhout.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details