Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Innovatie

SimonsVoss, een wereld zonder sleutels: ‘Een sterke speler in gezondheidszorg, onderwijs en studentenhuisvesting’

SV_Network_Image-1-thumb (1) kopiëren

17 juni 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Martin Geenen en Hans Trappenburg, commercieel verantwoordelijken in Nederland en België zeggen: “SimonsVoss is een Duits bedrijf dat in 1998 in de wereld stapte van batterij gevoede digitale sluittechniek. Inmiddels zijn ze Europees marktleider met een groot dealernetwerk.”

De kwaliteit en het mooie design van de producten zijn volgens Martin de belangrijkste kenmerken. “Ieder gebouw waar toegangscontrole is vereist en waar mensen gecontroleerd naar binnen mogen, kunnen wij bedienen. We werken daarbij met een breed scala aan producten, die eveneens moeiteloos aansluiten op bestaande softwaresystemen. Een gebouwenbeheerder in een ziekenhuis heeft daarmee niet alleen grip op klimaat en verlichting, maar ook op toegangsdeuren” 

Hans: “Naast gezondheidszorg richten wij ons op onderwijs: van kinderdagopvang tot universiteit. Ook als het gaat om studentenhuisvesting, zijn wij de specialist. Je wilt niet weten hoe groot hierbij het sleutelverlies is en hoeveel geld daarmee verloren gaat aan het vervangen van sloten en cilinders. Eveneens in die wereld kijken ze meer en meer naar intelligente oplossingen.”

De grootste kracht achter het systeem is volgens Martin flexibiliteit en veiligheid. “Geen ongenode gasten die zichzelf toegang verschaffen via buiten- of binnendeuren, bij een algehele stroomstoring blijven onze producten prima werken en bij het installeren is geen hak- en breekwerk nodig. Het is allemaal sterk afhankelijk van de sector. Daarom gaan we juist hierover graag in gesprek.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details