Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Soundblox, innovatieve oplossing voor akoestische klimaatbeheersing
Klaslokaal St Jansschool te Molenbeek.

Soundblox, innovatieve oplossing voor akoestische klimaatbeheersing

Dit geldt met name voor de utiliteitsbouw zoals scholen, sporthallen, en zorginstellingen. Dan gaat het om ruimtes waar met name kinderen en kwetsbare volwassenen en/of ouderen een groot deel van hun tijd doorbrengen.

Greenworks, Amsterdam.

Oplossing Geluidabsorptie, Geluidisolatie én Brandwerendheid in één wand

Soundblox akoestische betonblokken zijn hoogwaardige akoestische betonblokken met een groot geluidsabsorptievermogen, die zowel functioneel als decoratief zijn, en geschikt zijn voor zowel binnen als buitentoepassingen. Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van de akoestische klimaatbeheersing binnen een ruimte. Hinderlijke nagalm wordt gereduceerd waardoor een goede verstaanbaarheid en een prettige geluidbeleving wordt gerealiseerd. 

Kantine Kunsthumaniora te Hasselt.

Soundblox oplossing voor akoestische klimaatbeheersing

Naast fabrieken, scholen, kantoren, kantines, bibliotheken, kerken en aula’s, zwembaden, theaters  conservatoria  wordt deze oplossing regelmatig toegepast in sporthallen, waar ze door de goede druksterkte, ‘balvastheid’ en uitstekende absorptieprestaties zeer succesvol zijn. Ook worden ze steeds vaker toegepast in ruimtes waar de akoestiek nauw luistert zoals conservatoria (conservatorium te Luxemburg),  muziekscholen, theaters (Grand Theatre in Casablanca), Kunstacademies (Kunsthumaniora te Hasselt) en collegezalen (Erasmus Universiteit te Rotterdam. 

Veelzijdige oplossing

De akoestische blokken zijn zowel functioneel als decoratief en passen in elk ontwerp. Of het nu gaat om een industriële ‘look’ of een klassieke uitstraling, Soundblox kan geïntegreerd worden in elk gewenst design met oneindige mogelijkheden qua vormgeving,  kleuren, folie of  exclusieve mosbedekking.  Deze combinatie creëert een bijzondere synergie door de praktische, constructieve stabiliteit en akoestische prestatie in combinatie met de unieke en duurzame uitstraling van natuurlijke, onderhoudsvrije mos.

Surprice Gelato & Coffee Bar te Westouter.

Akoestische mospanelen.

Met de hoogabsorberende, unieke, handgemaakte wandpanelen met natuurlijke mosbedekking kan een naadloze wand of decoratieve wandpanelen worden gerealiseerd die elke ontvangst-, kantoor- of conferentierruimte een bijzondere, duurzame uitstraling geeft en niets nodig heeft aan daglicht, water of ander onderhoud.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details