Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Producten

Soundblox oplossing voor elk interieur

Foto-opstelling-Soundblox-met-mos2-1

16 januari 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Soundblox akoestische betonmetselblokken worden vanwege de druksterkte, robuustheid  en praktische toepasbaarheid vaak ingezet in sportzalen, fabrieken, transformator ruimtes, magazijnen, en multifunctionele gebouwen. Echter worden ze ook steeds vaker toegepast in ruimtes waar veel aandacht is voor de vormgeving van het interieur en uitstraling van de ruimte.

Geluidabsorberende oplossing voor elk interieur

Soundblox akoestische betonblokken zijn speciaal ontworpen om nagalm in een ruimte te reduceren en hinderlijke nagalm zodanig te reduceren dat een prettige geluidsbeleving ontstaat.

Door de veelzijdigheid van deze akoestische betonblokken en de mogelijkheid om ze in de gewenste kleur te spuiten, worden ze ook steeds vaker toegepast in bibiotheken, concertzalen of studio’s en passen naadloos in elk design. Ook in ruimtes waar de een ‘industrie sjieke’  uitstraling wordt gewenst, worden Soundblox graag toegepast.

Soundblox Groene wand

Voor een natuurlijke uitstraling kan ook gekozen worden voor een natuurlijk, geconserveerde mosbedekking die elke ontvangsthal, foyer of conference room een zeer exclusieve uitstraling geeft. De geluidsabsorberende en stabiele eigenschappen van Soundblox in combinatie met de natuurlijke uitstraling van de mos vormen samen een bijzondere synergie en ene bijzondere geluidsabsorberende oplossing.  Deze mos is volledig onderhoudsvrij en heefteen water of daglicht nodig.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Folkert van der Werf

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details