Platform over architectuur, interieur- en landschapsarchitectuur
Stalen gaaspanelen bieden een ongekende ontwerp- én toepassingsvrijheid
Vergaderruimte van stalen gaaspanelen en hout.

Stalen gaaspanelen bieden een ongekende ontwerp- én toepassingsvrijheid

Opslagruimten die zijn opgebouwd uit scheidingswanden van stalen gaaspanelen bieden vele voordelen. Zo laten gaaspanelen veel licht door en zorgen zij voor een uitstekende ventilatie. Bovendien beschermen stalen gaaspanelen tegen inbraak en schade én dragen zij zorg voor een bijzondere esthetiek. Niet voor niets worden de producten in steeds meer projecten toegepast. Dat merkt ook Troax, dat al meer dan 65 jaar gespecialiseerd is in de ontwikkeling, levering en montage van innovatieve oplossingen met stalen gaaspanelen.

“De stalen gaaspanelen van Troax worden veelvuldig toegepast voor het opdelen van bergingen, zolders, fietsenstallingen en garages. Maar ook vrijstaande gaaskooien zijn mogelijk”, vertelt coördinator sales en marketing Sigrid Herbosch. “Onze producten zijn zeer duurzaam en kunnen 100% gerecycleerd worden. Bovendien heeft het materiaal een lange levensduur. De systemen zijn volledig modulair. Wanneer behoeftes wijzigen, kunnen opstellingen eenvoudig gedemonteerd en in een andere configuratie weer opgebouwd worden. Ook zijn de systemen aanpasbaar aan iedere situatie. Schuine plafonds en aflopende vloeren zijn geen probleem.”

Architecten hebben bij Troax keuze uit drie typen gaaswanden met verschillende mazen en inbraakweerstandsklassen, die naar wens ook gecombineerd kunnen worden. En ook gesloten plaatsystemen zijn mogelijk. 

“De stalen gaaswanden kunnen in iedere RAL-kleur worden afgewerkt”, benadrukt Herbosch. “Bovendien beschikken we over een thermisch verzinkte variant, waardoor ook plaatsing in vochtige (buiten)ruimtes mogelijk wordt. In combinatie met de modulaire opbouw ontstaat een ongekende ontwerp- en toepassingsvrijheid. We ontvangen steeds meer aanvragen om – naast de genoemde toepassingen – ook gaaswanden te ontwerpen, leveren en installeren in architecturale projecten zoals lofts, restaurants en kantooromgevingen. Ook de toepassing van gaaswanden aan gevels neemt toe.”

Naar wens staat Troax in voor de montage van de systemen. Maar ook montage in eigen beheer is mogelijk en eenvoudig te realiseren, dankzij uitgebreide montagetekeningen én een gedegen servicedienstverlening.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details